Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2016. 18:09h.

El Sindicat de Mossos creu que estan fent “el ridícul” amb els manters al Port

També lamenta que els ‘top manta’ “es riuen dels agents”

El Sindicat de Mossos creu que estan fent “el ridícul” amb els manters al Port

Manters al Port

El sindicat de Mossos d'Esquadra (SME) considera que el cos està fent “el ridícul” enviant 40 agents diaris a la zona del Port de Barcelona per evitar, amb la seva presència, la venda ambulant. “És una pèrdua  brutal de recursos en el moment actual de manca d’efectius” afirma el sindicat en un comunicat. A més, asseguren que per aquest dispositiu s’utilitzen furgonetes “de fora de la província de Barcelona”. 

Els Mossos també denuncien que els manters “es riuen dels agents” i que quan aquests deixen de vigilar la zona s’inicia la venda ambulant. “Els mateixos manters es riuen dels agents i els hi diuen que saben a quina hora marxen i en quant ho facin es col·locaran”, afegeix el sindicat en el comunicat. “Res té gaire sentit”, afirmen. 

El portaveu del SME, Toni Castejón, ha assegurat que hi ha agents que venen des de “Lleida i Tarragona”. “Estem en el nivell 4 d'alarma terrorista i, a més, de vacances hi ha serveis a Salou, Lloret o les pròximes festes de Gràcia, que també requereixen dels serveis dels companys de l' àrea de Recursos Operatius (ARRO) i de la Brigada Mòbil (BRIMO)”

El sindicat afegeix que "fa més d'un any que avisàvem que aquest tema aniria a més, des de l'Ajuntament s'ha estat absolutament permissiu, per molt que deien que la solució no podia ser policial, una vegada que no saben que fer i ha crescut i molt, el problema el passen a Mossos”. “No podem fica un furgó a cada lloc on es vulgui evitar la presència de manters”, assegura el SME.

Manters al Port

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#21 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 04/08/2016 - 23:20

¿Y os enterais ahora, genios?
¿Y no sabeis que os llaman "gossos de cuadra"?
¿Y no sabeis que lo mas bonito que os dicen es "hijosdeputa"?
Pero si se os mean en la cara.

Que estan protegidos y alimentados del jugo ( intelectual) de la meona enchufada de la koñau.

¿Y vosotros sois policias?

#20 Top Desgavell, Barcelona, 03/08/2016 - 11:39

L'ajuntament i el Síndic de Greuges volen que es tanqui el CIE de la Zona Franca i traslladen el problema dels Top Manta, és a dir, de la immigració il·legal sense control, carn del terrorisme islamista, als Mossos d'Esquadra. Quina barra!! Ada Colau està cavant la seva tomba política amb això.

#19 Patxi, Barcelona, 03/08/2016 - 09:23

El fet és que, com indicava ahir un diari, els manters s'han doblat en un any.

Te d'haver altres solucions "bonistes" que no suguin permetre el frau i la iilegalitat i a sobre malbaratar recursos públics.

#18 Iniesta, Las Corts, 03/08/2016 - 09:07

Cataluña en general va de ridiculo en ridiculo !!! Vergüenza agena. Gracias procés !!!! Apestaaaaa

#17 Capitán España, Aldeamayor de San Tiburcio Soteras, 03/08/2016 - 09:04

Colau está ocupada con el contador cuentamuertos...algo de inapreciable valor para la ciudadania...