Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2018. 09:43h.

El sobiranisme descarta Puigdemont com a president

Elsa Artadi anuncia el suport de la CUP a Jordi Sánchez

El sobiranisme descarta Puigdemont com a president

La diputada de la CUP, Elsa Artadi, en declaracions a Els Matins de TV3, ha anunciat el suport de la CUP a la investidura de Jordi Sánchez, però ha deixat també la porta oberta a investir Puigdemont posteriorment perquè "és el nostre candidat", malgrat no voler una investidura "simbòlica".

Artadi ha explicat que tenen un acord amb ERC i la CUP per investir Sánchez en segona ronda. “Ho tenim lligat a tres. No tenim cap mena de dubte que en segona votació hi haurà investidura”, ha afirmat. Quan li han recordat que la CUP aposta per Carles Puigdemont de president, ha respost que "i nosaltres també, només faltaria".

Tot i això, ha insistit que no hi haurà cap "problema" amb la CUP per investir Sánchez. "La decisió és a tres i és investir en segona ronda" Jordi Sánchez, ha remarcat, tot i recordar també que estan pendents de la renuncia a l'escó de Toni Comín. També ha assegurat que "l’ONU ens dona les cautelars pel dany que es pot causar a Sànchez. Són d’obligat compliment”.

Més tard, ha apuntat que “Puigdemont sempre és el nostre candidat. No volem una investidura simbòlica". "Nosaltres treballem amb la idea d'investir Puigdemont com a president i per això anem fent tots els passos", ha dit. En aquest sentit ha indicat que treballen per "canviar la llei de la presidència per fer una investidura a distància si calgués".

"Un dels grans objectius de la legislatura és investir Carles Puigdemont", ha afirmat, tot i matisar que "la investidura que s'ha de produir en les pròximes setmanes és la de Jordi Sánchez". “No hi ha hagut malversació. En seu del Congrés dels Diputats el propi govern ha dit que no han trobat desviament de cap euro”, ha sentenciat finalment.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 Rodejet, Barcelona, 06/04/2018 - 18:38

Aquesta nena és mona però no s'entera, que la envïin de delegada del Govern a Madrid com a mínim ens donarà millor imatge que el "sociata" de Mascarell.

#12 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 06/04/2018 - 12:43

Ara Artadi (dretana i ultraliberal) vol barrar el pas a Puigdemont? Es possible exercir la Presidéncia de la Generalitat des de la presó? Sánchez es complica la vida amb Llarena. Encara no fa 10 dies l'hi va manifestar que deixava l'escó i la vida política.
Puigdemont ja cal que vigili. Ho han punyals sobre la seva esquena.

#11 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 06/04/2018 - 12:05

Jo ja tinc l´esmoquin i les sabates angleses dels dies de les independencies sense gluten llestos esperant que tornin a proclamar la Republica de Puigdemont amb la Go Pro con.nectada no sigui cas que em torni a pasar com l´ultima vegada pq en els 8 segons de gloria no vaig tenir temps ni per cantar la primera estrofa de la Santa Espina

Quin estres

#9 XMB, Barcelona, 06/04/2018 - 12:03

Que lo echen a suertes, o el juego de las sillas, o un combate de boxeo, o juego de la oca. Se volverán equivocar.

#8 Prou!!!!, Chez Titole, 06/04/2018 - 11:58

Que fotin al menut Sanches de president ja! a veure si acabem amb aquest comèdia, fet i fotut per al que serveixen tots a part d'escalfar cadires i gastar calers no cal escarrassar-s'hi, SI ÉS EL MENUT O EL PELUT, QUINA DIFERÈNCIA HI HA>? faran el que saben fer, o sigui res de res llevat de destorbar.