Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2018. 10:48h.

El sobiranisme encara no es posa d'acord

Rull assegura que "el pacte amb ERC progressa adequadament”

El sobiranisme encara no es posa d'acord

El diputat de Junts per Catalunya i exconseller de Territori, Josep Rull, en declaracions a El món a RAC1, ha assegurat que "el pacte amb Esquerra progressa adequadament”. “Estem parlant. Tenim una altíssima responsabilitat i la voluntat és estar a l'alçada d'aquesta responsabilitat”, ha indicat. Tot i això, a hores d'ara encara no hi acord perquè ERC busca una fórmula "efectiva" per a la investidura i que permeti formar govern. Els republicans no volen una presidència simbòlica que pugui comportar responsabilitats penals.

“No callarem. No tenim por. Pretenem que estiguem espantats i que no expliquem les nostres conviccions. Continuarem sent independentistes i ho farem com sempre ho hem fet, amb conviccions democràtiques i pacífiques”, ha remarcat. També ha considerat que "la interlocutòria del jutge Llarena s'expressa en termes polítics de mantenir ostatges a la presó. És molt bèstia. D’una gravetat extraordinària. És un autèntic escàndol”.

“Enric Millo hagués estat millor callat. El que va dir sobre la N-340 és ignominiós. No està mai afortunat quan parla però ahir menys. Una mica de dignitat”, ha remarcat. Finalment ha reconegut que "m’ha sorprès el silenci a la gal·la dels Goya”, on no van haver-hi mostres de solidaritat amb els polítics empresonats.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 estelada, bandera d'onan, egara, 05/02/2018 - 13:23

m'han se d'un que no tardara ha provar de nou las hamburgueses flatulentes

#11 Amigo del prófugo, Desde el olvido, 05/02/2018 - 13:10

Lo que es ignominoso es que un taliban golpista fanfar ron como él pueda todavía hacer este tipo de discurso en público...pero nada, otro que caerá este año y pasará al vertedero de la historia...Adeu rull

#10 Rogeli, Tornabous, 05/02/2018 - 13:00

Entre Rull i Turrull..... Pujols per Cat.

#9 gurguri, barcelona, 05/02/2018 - 12:34

Han sido 30 años de clientelismo en muchos Ayuntamiento, negocios del 3%.Ahora con este descerebrado Puigdemont al frente, no quieren perder el poder, que han perpetuado durante 30 años.Este es el Presidente más ilegítimo que jamás hemos sufrido.

#8 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 05/02/2018 - 11:44

"No callaremos. No tenemos miedo..."

Aixo es un home. A mi em te encisat.

Heu de perdonarli els seus poc televisius" yonohesidoseñorjues" que els nostres simonsbolivar tambe son una miqueta humans.

Ho tenen a tocar.