Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2018. 14:22h.

El sobiranisme haurà de buscar un altre candidat

Llarena denega la investidura de Jordi Sánchez

El sobiranisme haurà de buscar un altre candidat

Jordi Sánchez

El jutge Pablo Llarena ha rebutjat l'autorització perquè Jordi Sànchez vagi al ple d'investidura convocat per aquest divendres. Se li denega tant la llibertat com la possibilitat sortir de permís per presentar-se com a candidat a la presidència de la Generalitat. També rebutja que pugui participar al ple per via telemàtica.

El president de la cambra catalana, Roger Torrent, havia convocat la sessió per a les deu del matí d'aquest divendres. JxCat i ERC van reclamar al Tribunal Suprem que autoritzés la presència de Sànchez, empresonat a Soto del Real.

Però Llarena ha tornat a rebutjar la petició. És la segona vegada que l'exlíder de l'ANC i número dos de Junts per Catalunya demanava el seu alliberament per presentar la seva candidatura. La primera va ser al març, i Llarena l'hi va denegar amb l'argument que hi havia risc de "reiteració delictiva".

En aquesta ocasió, l'advocat de Sànchez recordava en el seu escrit que, si no se l'hi permetia optar a la candidatura, s'estarien violant els drets i les garanties dels pactes internacionals, com es reflecteix en la resolució de la Comissió dels Drets Humans de l'ONU, que insta el govern espanyol a respectar els drets polítics de l'aspirant.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 La Pepita del Raval, Cadaques, 13/04/2018 - 20:20

Siguiente .....gamberro n. 4.
Y asin hasta que Corleone Pujol, diga ARA si.

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 13/04/2018 - 02:22

¿El sobiranisme haurà de buscar un altre candidat?

Dios santo que matraca, ¿pero, por quéééé? ¿por que es bajito?¿por que es feo?¿por que tiene barba? ¿por que se apellida Sanches, i no és un cognom prou català? ¿por que es un plasta separata al que no aguantan ni los presos de confianza...?

#9.1 Alternatius, Cancamescurtes, 13/04/2018 - 19:09

El perfil general dels líders independentistes actual és molt mediocre, no hi faría res que sigui "bajito", la barba es pot afaitar, pero el personatge no encaixa en la figura d'un president, ara, la resta tampoc, començant pel pallasso belgo/germànic adoptiu.

#8 joan, manresa, 12/04/2018 - 17:50

tinu.)gran valia...,recordem per exemple la Sra.Borras...,un ex-Conseller de Cultura...,i algun altre nom....,pro no picar sempre a la mateixa pedra...,perquè..???Acontentar a la CUP...??Mentres el 155 a sobre.....No ens val respostes epicas...,ni legalitats victimistes...,ens cal realitat actual i pensar amb Catalunya..,i els catalans.PROU YA

#7 joan, manresa, 12/04/2018 - 17:44

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina.--pro quant deixarem de fer els "saltimbanquis..".Axó era conegut des de el primer moment.O ens prenen a tots per imbècils..?.En una tertúlia televisiva el Sr.Puig ens va tractar com a ....,--millor no posar-ho,---Tu-tom u sabía,tu-tom....,varen sonar en alguns mitjans personas de (cont.

#6 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona, 12/04/2018 - 17:30

Hacer lo mismo una y otra vez esperando obtener resultados diferentes es una gran estupidez.

Es posible que no haya nadie que no esté en la cárcel que quiera comerse el marrón de ser un presidente autonómico?