Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2015. 19:07h.

El sobiranisme ho dóna per guanyat

Jordi Sánchez expressa “moral de victòria” de cara a les eleccions del 27-S

El sobiranisme ho dóna per guanyat

Junqueras, Casals, Forcadell, Sánchez i Homs a la Via Lliure

La presència de dos milions de persones a la Meridiana, segons fonts dels organitzadors, ha donat ànims al sobiranisme de cara a les eleccions del proper 27-S.

Tots els oradors que han intervingut després que el punter gegant arribés al carrer Wellington de Barcelona han insistit que la independència és imparable.

El president d’Òmnium, Quim Torra, ha afirmat que “ho hem tornat a fer” després de recordar les edicions precedents i, en to irònic, ha manifestat que “déu n’hi do el suflé”."El mandat democràtic a les properes eleccions ens situarà a tots en un punt irreversible”, ha afegit.

Torra, que ha acabat la seva intervenció amb un Visca Catalunya Lliure, també s’ha mostrat convençut que el proper serà “el darrer Parlament de la Catalunya autònoma” i ha expressat la seva satisfacció per veure “l’alegria de tot un poble construint el seu futur”.

Gabriel Rufián, de Súmate, ha declarat que “estic veient un poble fent una revolució” i que “un procés d’autodeterminació com aquest no té res d’impossible”. “Em dirigeixo humilment a Espanya per dir que això no trencarà res, no amenacem a ningú”, ha continuat.

L’escriptora nordamericana Liz Castro també ha assegurat que “volem un Estat independent" per “millorar les nostres vides”.
Mentre que el president de l’ANC, Jordi Sánchez, ha manifestat que “hem tornat a fer història i hem guanyat al carrer”. “Sortint a guanyar al carrer tenim guanyades bona part de les urnes el proper 27-S”, ha continuat.

L’exdirigent de la Crida també ho ha donat per fet perquè ha afirmat que “hem decidit marxar i marxarem”. En la seva opinió, “som un sol poble” i “ningú ens fracturarà”.

Sánchez també s’ha referit als darrers casos de corrupció perquè, ha manifestat, “els que estem a la Meridiana no som ni corruptes ni corruptors”. Com també, veladament, a la crisi de refugiats perquè “hem estat un país d’acollida i serem un país d’acollida, capdavanter en la solidaritat internacional”.

Jordi Sánchez ha acabat expressant que el sobiranisme té “moral de victòria”, “esperit guanyador” i que serà una “revolució cívica i democràtica”. “L’acabarem i l’acabarem bé”, ha afegit, perquè “la democràcia no fa por”. En la seva opinió “ho tenim a tocar” i ha expressat que “sortim d’aquí convençuts que guanyarem”.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#50 aisthetikê, bcn, 12/09/2015 - 13:56

Una pregunta acerca de la estética:

Porque el Sr. Junqueras va de negro?

¿Para descatar? O ¿porque el (color) blanco engorda?

#50.1 Xipolleig, Barcelona, 12/09/2015 - 14:22

Per desmentir la teoria que tothom anava uniformat

#49 JAviS, bcn, España, 12/09/2015 - 11:36

Cataluña/Catalunya;

Población Total; 7.504.008 hab........Y que cada uno saque sus propias conclusiones....

#49.1 Kropotkin, Vic, 12/09/2015 - 13:44

Nooo, 7.504.009 habas, que acaba de llegar una nueva haba sudaquiña de esas de 400 euros, Luis Enrique Ignacio Fernando Yonatan Javis... Jua, jua, jua,...

#48 Kropotkin, Vic, 12/09/2015 - 11:06

Tengo un plan perfecto para que pierdan:
pepe de andorra, Casper, Senior PePeito, María Jesús, todos como un sólo hombre, la única manera de que los catalufos no nos ganen es que nosotros votemos, cada uno, 6.669.669 veces...
Ánimo compañeiros...
Jua, jua, jua,...

#47 Jordi, BCN , 12/09/2015 - 10:39

...hay que reconocer que el espíritu de los unionistas es admirable. Patético pero admirable

#46 Gregari, VNG, 12/09/2015 - 10:39

Si manessin aquests de la foto, la democràcia no existiria a Catalunya

#46.1 egarcat, blanes, 12/09/2015 - 10:55

hi amb els facxistas FACHENDES DE LAS ESCANYAS IHÁ democràcia. llei mordas-sa impostus desmesurats abús de poder tot fetb sota la premissa de la majoria autocreta d'un govern CORRUPTE VANDALIC INQUISIDÓR I SOBRE TOTS ESCLAVISTAS DE LAS IDEAS COSTUMS HI VIDA DELS CATALANS .AXÓ ES LA DEMOCRAÇIA,

#46.2 egarcat, blanes, 12/09/2015 - 10:57

hi amb els facxistas FACHENDES DE LAS ESCANYAS IHÁ democràcia. llei mordas-sa impostus desmesurats abús de poder tot fetb sota la premissa de la majoria autocreta d'un govern CORRUPTE VANDALIC INQUISIDÓR I SOBRE TOTS ESCLAVISTAS DE LAS IDEAS COSTUMS HI VIDA DELS CATALANS .AXÓ ES LA DEMOCRAÇIA,

#46.3 Xipolleig, Barcelona, 12/09/2015 - 14:17

Efectivament Gregari fas honor al teu àlies, ets un simple gregari. Deu fer anys que estàs intentant tropbar el propi criteri i encara no l'has trobat. De moment a seguir escoltant i llegint mantres i dogmes de fe, deu ser per l' únic que serveixes