Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2018. 10:07h.

El sobiranisme intenta dividir el Govern del PSOE

Ernest Maragall diu que mentre Batet "mira endavant" Borrell "mira enrere"

El sobiranisme intenta dividir el Govern del PSOE

El conseller Ernest Maragall, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha comparat les trobades que va tenir amb els dos ministres espanyols, Meritxell Batet i Josep Borrell, i ha volgut explicar les diferències entre ambdues.

"Així com amb la senyora Batet estàvem més mirant endavant, com comencem i com enfoquem el futur, amb el senyor Borrell encara estem en una fase més mirant enrere. Si vam fer bé o no tant bé en no respectar el procediment formal, si vam prendre una decisió sense demanar l'autorització. Totes aquestes coses que a mi em semblen menys interessants", ha dit.

"S'ha de respectar, és un altre entorn. També vam trobar algun punt d'entesa, per exemple en l'us del català al Parlament europeu, que li vam plantejar. Ell va reivindicar amb molta energia el seu paper històric en això i jo li respecto", ha matisat.   

Maragall, d'altra banda, ha assenyalat que “el Govern espanyol ha de decidir si vol protegir o perseguir els demòcrates. Fins ara ha perseguit, a veure ara”. Finalment, ha deixat clar que tot i les diferències entre ERC i Puigdemont "una convocatòria d’eleccions no és el que més ens convé. Hem de treure el màxim partit d’aquesta situació. Cal unitat i temps”. 5547-ma.jpg


Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/07/2018 - 17:58

Com de enrera? Fins el 1714? Ah no, que això és el que feu vosaltres.

#20 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/07/2018 - 17:53

Normal que mire atrás. No sé fía de las puñaladas por la espalda que acostumbran a dar los indepefatxes

#19 Tabarnés puro, Barcino, 24/07/2018 - 15:16

Ay, tete, tete,
si no sabeh,
pá que te mete??

#18 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/07/2018 - 14:25

"amb el senyor Borrell encara estem en una fase més mirant enrere." dice el Señorito Maragall. Borrell simplemente os mira a vosotros (es su deber vigilaros), él no tiene la culpa que estéis donde estáis, no tiene la culpa de que seáis retro.

#17 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo., 24/07/2018 - 13:23

El Tete gruñón representa el penoso final de una saga que antaño fue ilustre...