Publicitat
Política · 17 de Març de 2014. 16:59h.

El sobiranisme marca distàncies amb Crimea

Terricabras: “Som partidaris que la gent voti, però allà ens trobem amb una ocupació militar"

El sobiranisme marca distàncies amb Crimea

Una imatge del cap de llista d'ERC a les europees, Josep Maria Terricabras

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el cap de llista d’ERC a les eleccions europees, Josep Maria Terricabras, han marcat distàncies amb el referèndum celebrat a Crimea aquest diumenge.

El cap de l’executiu català i líder de Convergència, durant la Convenció Nacional de CDC, ha apuntat que “el que passi a Crimea no serà assimilable al que pugui passar a Catalunya”, perquè “allà hi ha coacció i no hi ha un esperit pacífic com a Catalunya”.

De la seva banda, Terricabras ha afirmat que “som partidaris que la gent voti, però sempre amb totes les garanties”. En aquest sentit ha dit que el cas de Crimea “no s'assembla res al nostre o el d’Escòcia, allà ens trobem amb una ocupació militar i sense cap control internacional”.

“Sembla d'una certa mala fe que quan es discutia l'acte de separació voluntària d'Estònia i Letònia respecte de la URSS, des d'Espanya es deia que no tenia res a veure amb Catalunya, i ara que es tracta d'una annexió amb una ocupació militar i sense garanties internacionals es diu que sí que té a veure amb el cas català”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#21 Calimero, Barcelona, 18/03/2014 - 12:58

Al dia siguiente de una DUI saldrá la gente a la calle pero a las puertas de los bancos para intentar retirar sus horros antes del corralito financiero y hacer compras compulsivas ante la inminente hiperinflaci´n y desabastecimiento... Salvo Atur Más y cia que tiene sus "ahorros" en Suiza

#20 Tv3 = sous astronòmics ................, Tv3 = Ens costa 300 milions ............, 17/03/2014 - 22:14

1) Tv3 = sous astronòmics ...

2) Tv3 = Ens costa 300 milions ...

3) Tv3 = Només la veu un 13% de la població
catalana ...

4) Tv3 = 99'99999999 % de les noticies són a
favor dels separatistes i sediciosos ...


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

#19 David Casanovas, BCN, 17/03/2014 - 22:05

Què volen aquesta gent?... Primer va ser Quebec (on va sortir NO). Després Flandes (on s'han posat d'acord per seguir JUNTS). Després Escòcia (on guanyarà el NO), Kosovo, Ucraïna, Crimea...tancs....enfrontaments.....què volen aquesta gent? Pobre Catalunya

#17 marc, bcn, 17/03/2014 - 21:32

Vamos a ver indepes : ¿no habíamos quedado que el ejercito español ha invadido Catalunya y se encuentra en calidad de ejercito ocupante? Os vais a hacer esguince mental vosotros solitos.

#15 Démosle el Condado de Besalú, Itaca Vice, 17/03/2014 - 20:24

Démosle el Condado de Besalú a los Indepes CAT con lavado de cerebro estelado. Tendrán su CAT indepe, capital Olot. Su Parlament, su Govern, su Lengua, su Mesías y su Historia... Cerramos la frontera y tiramos la llave.