Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2018. 14:35h.

El sobiranisme perd la majoria absoluta al Parlament

Puigdemont deixa Torra amb 61 diputats

El sobiranisme perd la majoria absoluta al Parlament

L'expresident Carles Puigdemont i els presos de JxCat "assumeixen" la decisió de la Mesa del Parlament de tombar la seva delegació de vot presentada pel seu grup parlamentari. Així ho han assegurat en una carta manuscrita signada des de Waterloo i la presó de Lledoners.

Tots quatre manifesten que "mantenim la delegació de vot en el portaveu de JxCat perquè és perfectament ajustada a dret. Així ho va decidir el ple del Parlament el passat dimarts". "Si finalment la decisió de la Mesa és impedir l'exercici del nostre dret a vot, hem de manifestar que nosaltres assumirem la decisió i els nostres drets deixaran de ser comptabilitzats", afirma la carta.

Finalment, Carles Puigdemont, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull exposen que "estem convençuts que la majoria de 61 escons permetrà de mantenir l'actual Govern i seguir impulsant el projecte republicà".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Veciana, Barcelona, 09/10/2018 - 20:09

Aquest paperet té cap valor legal? No està ni firmat. Quin desastre...són ridículs.

#13 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 09/10/2018 - 19:20

Enhorabuena. A e noticies.cat visto.los comentarios empiezan a opinar que parece esto el Ara. Pero sin subvenciones. En fin lo que.amplia la base social son los medios libres.

#10 joan, manresa, 09/10/2018 - 17:20

tinu.)independentisme encare menys..,estan esparracant tot lo aconseguit en els ultims anys..,lo per molts esperat s'està diluint com sucre al aigua i lo que es pitjor..,amb aquests polítics no n'esperem res de bo..,cap mira per CAT,per mes paraules que i posin.,nomes demagojia,populisme i barrejat amb un gran ego.Eleccions ya ,i peti per on peti.

#9 joan, manresa, 09/10/2018 - 17:15

El Casal a 17:21h.--Els hauria de caure la cara de vergonya....,començant per el Sr.Puidemont,(i sigui dit amb tot el respecte..)seguint amb el Sr.Torre (també amb molt de respecte,pro no exerceix com a President de CAT.)i acabant amb tot el Govern...,axó es pitjor que un circ o un pati de collegi de Primaria. Catalunya no su mereix .Ni el (cont

#8 botifler1914, Sinitaca, 09/10/2018 - 16:43

Pa chulo mi pirulo.
Ya solo importan los egos.