Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2018. 21:20h.

El sobiranisme reclama a Sánchez que retirin "tots els càrrecs”

Marcel Mauri: “o seran còmplices de l’extrema dreta”

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha reclamat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que “retirin tots els càrrecs” contra els polítics independentistes empresonats, si no volen ser “còmplices” de l’extrema dreta. Així ho ha assegurat durant el seu parlament a la manifestació d’aquest dijous al Departament d’Economia, on ha acusat l’Estat de fer “falses acusacions”.

“Que no ens vingui el govern de Pedro Sánchez dient que aposta pel diàleg, quan després segueixen mantenint aquestes falses acusacions. Que retirin tots els càrrecs o seran còmplices amb l’extrema dreta de Vox”, ha etzibat Mauri. També ha afegit que “el govern del PSOE i l’extrema dreta asseuran al banc dels acusats a homes i dones demòcrates”.

Mauri s’ha referit els missatges filtrats dels jutges per assegurar que el judici contra els presos serà una “operació d’estat”. “Hi ha algú que encara cregui en la independència judicial, en la imparcialitat i neutralitat del sistema, algú creu que hi haurà un judici just? És un judici polític”, ha reblat.

El líder de l’entitat independentista ha assenyalat que el 27 de setembre “va ser quan l’Estat va decidir actuar amb la por de qui se sap perdedor”. “Tornem a actuar plegats per defensar la dignitat d’aquest poble. No passaran”, ha exclamat Mauri.

Marcel Mauri
Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Amable petición, Barcelona , 21/09/2018 - 12:19

¿Pero porqué en lugar de tanta concentración, discursillos y teatro no declarais la independencia y la repúblicaneta de una vez ? Venga valientes, venga...

#24 Kropotkin, Vic, 21/09/2018 - 11:53

Ademas, que les indemnicen con 10 millones de euros libres de impuestos a cada uno. Y dos huevos duros... Jua, jua, jua,...

#23 Chonvaine, Barcelona, 21/09/2018 - 11:23

Este tío no es más tonto porque no entrena. El Presidente no puede retirar nada. Por cierto: ¿Viene la DUI o qué?

#22 a quien corresponda, Barcelona, 21/09/2018 - 10:49

Antes de exigir a Sánchez nada, tendrían que pedir que todos los fugados se presentaran ante la justicia. Quizás luego los jueces optarían por conceder la libertad a los encarcelados preventivamente. Recordemos que la culpa de que estén en la cárcel es en gran medida de los que huyeron.

#21 ElBarselono, bestiola amb forma humana, 21/09/2018 - 10:02

quin fastic de tarats anormals. quien invita a la liga norte a la diada de Cat.? para meterse en el bolsillo a la multitud asistente solo tiene que mencionar a la extrema derecha, independientemente de que sean sus amiguitos o tengas los mismo ideales. El ridicul historic es historic