Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2018. 09:34h.

El sobiranisme tem perdre la majoria

Mas adverteix que "no hi ha d'haver eleccions a Catalunya"

El sobiranisme tem perdre la majoria

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, declara avui davant del Tribunal de Comptes pel 9-N i en declaracions a RNE ha assegurat al respecte que "en cap moment es va desobeir al TC, no van enviar requeriments". Mas considera que el seu judici és la "venjança d'alguns, entre ells de SCC, que busquen la nostra ruïna econòmica".

"No ho vaig poder parar perquè no es pot parar 40.000 voluntaris, les urnes les tenien ells. Jo puc parar a un funcionari donant una ordre, però no a 40.000 voluntaris", ha assenyalat, a més d'afirmar que "se'ns volia condemnar per que el procés sobiranista a Catalunya anés descarrilant".

D'altra banda, Mas ha volgut marcar distàncies amb Puigdemont i Torra. Sobre el primer, ha remarcat que "no sempre coincidim en les nostres opinions". "Puigdemont anava a les manifestacions sobiranistes i jo no anava perquè volia preservar la meva figura institucional al 100%", ha indicat a tall d'exemple.

Pel que fa a Torra, ha reconegut que ell no hagués encoratjat els CDR: "jo no ho hagués fet així, jo tenia una forma d'exercir la presidència diferent, no sé si millor o pitjor, però diferent". Finalment, ha considerat que "no hi ha d'haver eleccions a Catalunya, s'ha de recompondre la majoria sobiranista a Catalunya perquè aquest és el mandat de la gent".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#28 M. Pilar, Barcelona, 10/10/2018 - 17:21

Encara pagaràs poc. Tu n'ets el culpable. Has povocat l'esfondrament de Catalunya i, encara, et fas el màrtir!

#27 Prudenci, Sabadell (Tabarnia), 10/10/2018 - 16:20

¿Se puede ser más cateto? ¿Se puede ser más irresponsable? Qué desastre de tío.

#26 pepe, andorra, 10/10/2018 - 14:29

este se cree q todos son tontos y q el es el único listo, ¿Podria darnos una lista de los ordenadores comprados y su destino, si como donde estan ahora? Y lo de los voluntarios ya es la leche....Pq si esos eran voluntarios yo soy el papa de roma, no eran voluntarios, eran el fusible al q se agarran estos cobardes q no tienen coraje para reconocerlo

#25 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/10/2018 - 12:11

No ho entenc. Si hi ha noves votacions i no surt majoria indepe ¿Això no seria el mandat de la gent? ¿El mandat de la gent només és quan guanyeu vosaltres? Visió bolivariana 100% del concepte 'democracia'

#23 lepero, Barcelona/Tabarnia, 10/10/2018 - 12:08

Unos temen perder la mayoría, y otros el piso, por no poder pagar la hipoteca que firmaron.