Publicitat
Política · 16 de Gener de 2019. 17:30h.

El Suprem arxiva el cas de la sortida de Rull de la presó

El tribunal no actuarà després de les explicacions enviades pel centre penitenciari de Lledoners

El Suprem arxiva el cas de la sortida de Rull de la presó

Josep Rull

El Tribunal Suprem no emprendrà mesures contra el centre penitenciari de Lledoners per permetre que l'exconseller de Territori Josep Rull sortís de la presó durant dues hores després que el seu fill patís un accident.

Els magistrats no han donat trasllat al fiscal d'aquest assumpte després de rebre les explicacions de la directora del centre penitenciari i els informes mèdics sobre la "gravetat de l'accident" evitant iniciar cap acció contra els responsables de la presó. En una providència dictada pel tribunal s'informa que només s'incorporaran a la causa les explicacions del centre penitenciari de Lledoners que van arribar el 8 i el 14 de gener.

Josep Rull va sortir fa dues setmanes de la presó de Lledoners per veure el seu fill a l'hospital amb un permís extraordinari d'urgència després que el nen caigués a terra i perdés el coneixement durant una trobada amb el seu pare.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Neferu, Barcelona, 17/01/2019 - 14:34

Me parece correcto pues fue por algo absolutamente aceptable y un gesto de humanidad con un padre preocupado.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/01/2019 - 19:01

Ara mateix esta el Tete al Tot es Mou entrevistat per la ninfa del 112 presumint que ahir va anar amb el preceptiu salacot i degudament vacunat, a fer campanya al nostre desert d´Atacama, conegut pels simpatics aborigens locals com Trinitat Vella, sense que li pases res

Perque despres acuseu ERC de supremacista, xenofoba, racista i no se quantes

#2 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 16/01/2019 - 18:58

No nos engañemos: los jueces son conscientes del ambiente caldeado que hay ya y prefieren ahorrarse la previsible campaña de acoso en la que el prusesismo lacrimógeno los acusaría de 'insensibles'. Si en vez de Rull, el preso fuera Antonio Fernández, esto no se cerraba en falso como se está haciendo.

#1 botifler1914, Sinitaca, 16/01/2019 - 18:03

Justicia, es lo que tiene.
Seguro que igualmente lo critican.