Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2021. 12:23h.

El Suprem envia la causa contra Borràs al TSJC

La presidenta de Parlament vincula la investigació amb un intent d'"apartar rivals polítics"

El Suprem envia la causa contra Borràs al TSJC

El Tribunal Suprem ha remès a el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la investigació contra la presidenta de Parlament, Laura Borràs, per una suposada adjudicació irregular de contractes quan estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) entre 2013 i 2017.

Un cop acreditada la baixa en la condició de diputada i, per tant, la pèrdua de la condició d'aforada de Laura Borràs, sense que s'hagi procedit a l'obertura de judici oral, la sala explica que ha perdut la competència per conèixer dels fets imputats perquè la presidenta del Parlament ja no és diputada al Congrés dels Diputats.

És per això que remet testimoni de totes les actuacions al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ara seguirà una investigació que, si acaba en judici, podria complicar la continuïtat de Borràs al capdavant de la cambra catalana.

Borràs ha atribuït la seva investigació al "law fair" que, segons ella, "és una pràctica vigent a l'Estat" i ha afegit que "el 'law fair' intenta apartar rivals polítics". "Aquesta és la meva causa" ha dit en una entrevista al Cafè d'idees de La2 i Ràdio4, on ha remarcat que no se sent interpel·lada per l'article 25.4 del Parlament perquè "parla d'un delicte de corrupció que no he comès".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, bcn, 12/04/2021 - 21:02

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F
El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les i

#11 salva, barcelona, 12/04/2021 - 19:42

Al tio al que le dio los contratos era conocido como el camello de convergencia, ahora esta en la carcel por trafico de drogras, ojala le diese un dia por hablar pero seguro que lo tienen muy mimado y a todo lujo en la carcel para tenerlo contento.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/04/2021 - 18:14

Doña Tachenko es un especimen per conservar en formol

Els seus grotescos antesmuertaquesensilla son el mes clar exemple de l´esperpentic catala emprenyat que va encunyar el sinuos canonge Juliana

Llastima que aviat ens la retiraran de circulacio pero no us amoineu que no ens deixaran orfes, la banqueta d´aquesta gent esta mes ben assortida que

#9 Venanci, Vilanova G, 12/04/2021 - 15:13

Quan els exampen tots segueixen el guió, i la geganta groga es una alumne destacada en els discursets del victimisme, de la mentida i l'engany. Paraules buides i pronunciaments caducs segurament influits pel mestratge pujolista que quan els descobreixen les malifetes han bramar i desviar l'atenció dient que tot es contra Catalunya. Falsaris!

#8 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 12/04/2021 - 14:28

I a seguir embolicant que fa fort. No he vist mai unes víctimes que ho controlin tot, visquin tant bé i pel que sembla, vulguin seguir fent-ho per sempre més. Flipante Paco.