Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2019. 16:25h.

El Suprem obre causa penal contra Borràs

Pels presumptes delictes de prevaricació, frau a l'Administració, malversació i falsedat documental

El Suprem obre causa penal contra Borràs

La Sala Segona del Tribunal Suprem ha admès aquest dimarts l'escrit de la fiscalia a favor d'obrir una investigació penal contra la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, per una presumpta malversació, prevaricació, frau a l'Administració i falsedat documental durant el període que ella va estar al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes, entre 2013 i 2018. La portaveu de JxCat serà investigada per possibles irregularitats en contractes per tal de beneficiar un amic seu, l'informàtic Isaías Herrero.

El cas estava sent instruït per un jutjat de Barcelona abans que Borràs aconseguís la condició d'aforada. La fiscalia va considerar en el seu escrit que el Tribunal Suprem era competent per instruir la causa per la condició d'aforada de Borràs, que en l'actualitat és diputada al Congrés.

El Ministeri públic va afirmar en el seu escrit que hi havia indicis que durant el període en què Borràs va estar dirigint l'ILC es va produir una fragmentació dels contractes de programació informàtica assignats per l'organisme públic a favor d'Herrero.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Gironi mosquejat, Girona, 18/12/2019 - 11:25

Toc toc toc, JXCAT que hi ha algú?

#18 Catadisney Show Room, Tibidabo, 18/12/2019 - 09:34

Borras y los estupefacientes parece que van unidos. Después de la detención del camello Isaias, al que la política le financiaba, más le valdría por decencia dimitir.

#17 José Quinta, LH, Barcelona, España, 18/12/2019 - 08:50

Y cuánto le puede caer? Un fin de semana, con tercer grado a las dos horas? No me creo que un político "pringue", no importa el momento en que se produzca la posible condena.

#16 A., Barcelona, 18/12/2019 - 00:20

Enhorabona Laura!!! Ja ets presa política, com la Pantoja o l'infanta Cristina. "Yo señor juez, es que no sabía nada. La culpa es de los hombre. Son todos muy malos". Llibertat, Llibertat. Laura sit en el banquillo and talk about 3%.

#15 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 18/12/2019 - 00:16

¿Condenan al amiguete de Laurita por tráfico de drogas...? es decir, por camello... ¡huy...! Laurita tu... tan patriota, muy feo lo tuyo... la pasta pública que le diste ¿se la debías...?