Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 11:32h.

El Suprem torna la patata calenta a la JEC

Li retorna la decisió perquè es declara incompetent per autoritzar debats electorals a la presó

El Suprem torna la patata calenta a la JEC

El Tribunal Suprem ha decidit retornar a la Junta Electoral Central la decisió d'autoritzar o no un debat de candidats a Soto del Real, tal com va demanar el cap de llista de JxCat el 28-A, Jordi Sànchez.

En una providència emesa aquest dimarts, els magistrats es declaren incompetents per prendre aquesta decisió perquè el que Sànchez demana no és un acte que afecti a una possible "incomunicació judicial -que no s'ha acordat per aquesta sala ni suposa una excarceració".

Així, els jutges insten la JEC a "vetllar per la vigència dels principis que regeixen el desenvolupament del procés electoral". El Suprem torna la patata calenta a la JEC, que havia traslladat la la pilota al tribunal interpretant que és qui té la competència donat que l'està jutjant en un procés penal.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Montserrat, Barcelona, 09/04/2019 - 15:34

Els jutges tenen massa consideració amb els sediciosos. Caldria tallar d'arrel el fet que un processat i tancat a la presó pugui estar en una candidatura. Es una burla al sistema i als electors enganyats i complices d'una estracanada, talment com si el Vaquilla l'haguessin posat de cap de llista. Cal sentencies exemplars perque no reincideixin

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/04/2019 - 12:46

I dels menus degustacio que els hi cuina molt amorosament la Parellada no han dit res ?