Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2018. 09:06h.

El tall d'Arrimadas al director de TV3

Li recorda a Sanchis que està "reprovat pel Parlament" des de fa més d'un any

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, durant la seva entrevista a TV3, ha recordat al director de la televisió pública, Vicent Sanchis, que està reprovat al Parlament des de fa més d’un any. El periodista ha retret anteriorment a Arrimadas que els diputats de Ciutadans presentin “anècdotes que no són veritat” en les comissions de control a la Corpo.

“No m’agrada recordar un fet, però ja que la conversa tira per aquí li recordaré. Vostè està reprovat com a director de TV3 pel Parlament de Catalunya. No per Ciutadans, ni pel Tribunal Constitucional ni pel Govern d’Espanya. Pel Parlament de Catalunya, fa més d’un any que vostè està reprovat”, li ha etzibat Arrimadas.

“No li sembla trist que la situació de TV3 sigui tal que l’entrevista a la cap de l’oposició acabi parlant dels problemes de TV3? no li sembla trist que hi hagi gent que no vulgui venir als programes ni de públic? no li sembla que tenim un problema tots plegats perquè no podem tenir una televisió al servei de tots els catalans?”, ha preguntat.

Sanchis ha acusat Arrimadas de “dir contínuament barbaritats i falsedats” sobre TV3. També li ha recordat les agressions patides per periodistes en manifestacions unionistes i ha acusat la dirigent de Ciutadans d’escalfar els ànims. “Em sembla intolerable!”, ha exclamat Arrimadas davant les paraules de Sanchis.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Paco Ampurdan, Sant Jaume de Frontanyà, 13/11/2018 - 12:51

Aixó sí que és una dona.... i no la Ferrussola.

#10 vicedo, barcelona, 12/11/2018 - 16:28

Quin bany que li vas donar, Inés. Segur que en Sanchis no s´ho esperava.... o potser sí, i per això va estar tan impertinent i sectari.....

#9 Neferu, Barcelona, 12/11/2018 - 15:47

Bien por Arrimadas. Tele procés debe ser despojada del dinero estatal, que pase a privada y que la paguen los indepens.

#8 M. Pilar, Barcelona, 12/11/2018 - 13:26

Quin gust em dona sentir com el esbatussa!

#6 markesd, valencia, 12/11/2018 - 11:41

jaja como Arrimadas te ha roto entero Vicent Sanchis