Política · 8 de Novembre de 2017. 17:22h.

El tall de l’AVE s’estén a Barcelona

Centenars d’estudiants ocupen les vies de l’estació de Sants

El tall de l’AVE s’estén a Barcelona

Estudiants tallen les vies de l'AVE a l'estació de Sants

Uns cincs-cents estudiants han tallat aquesta tarda les vies de l’AVE a Barcelona. Els manifestants, convocats per la plataforma Universitats per la República, han baixat a les vies de l’estació de Sants poc després de les 17 hores i s’hi han assegut.

Els estudiants s’han convocat a les 16 hores a la plaça de Sants i, un cop allà, s’han dirigit a l’estació. Hi han entrat per la porta principal al crit de “llibertat presos polítics”, i posteriorment han accedit a les vies per bloquejar-les de la 1 a la 7.

Aquesta acció afecta la normal circulació dels combois de l’Alta Velocitat que surten des de la capital catalana, però també perjudica a les línies 1, 3 i 4 de Rodalies.

adif.png

Adif ha informat a través de les xarxes socials que “s’ha establert transport alternatiu entre el Camp de Tarragona i Barcelona-Sants”. D’altra banda, Protecció Civil ha informat que els viatgers que van en direcció nord “seguiran el trajecte en trens de mitja distància des de Barcelona”.

proteccio.png

Poc abans de les 19.00 hores, efectius dels Mossos d'Esquadra han baixat a les andanes, però se n'han tornat poc després. Posteriorment, s’ha decidit tancar l’accés a l’estació de Sants i Rodalies de Catalunya informa que “viatgers que arribin a l’estació podran sortir d’aquesta. Per accedir al servei recomanem apropar-se a estacions properes de Rodalies de Barcelona”.

Els manifestants ocupen les vies de Sants

12 Comentaris

Publicitat
#9 Fanatisme induït, Can Gestapo, 08/11/2017 - 20:54

No hi ha dubte que el nombre d'estudiants brètols és massa gros per que sigui producte personal d'un cervell subdesenvolupat. Evidenment hi ha un adoctrinament general als centres d'ensenyament. Quelcom no funciona prou be a casa nostra i aixó tindrà un preu.

#8 Ultimas noticias estudiantes universitarios patéticos!, Barcelona, 08/11/2017 - 20:15

Chavales: 1. Como haya un accidente grave en las carreteras o trenes, sera culpa vuestra, por vandalismo. 2. Todos los medios OS están grabando. 3. Espero que suspendais este año y perdáis las becas que OS pagamos en la uní publica.

#7 Érika, Terrassa, 08/11/2017 - 18:49

¿Y estos son los que reivindican el derecho a decidir que, por supuesto, incluye el derecho a decidir si se quiere hacer butihuelgas?

#7.1 Estos son unos-as bandarras, L'H, 08/11/2017 - 20:18

Universitarios de chichi nabo, no van a clase, chupan de becas en la uní publica, y todo el día la están liando, con la cooperación necesaria de los actuales rectores, casi todos indepes. Les darán aprobados políticos? Vergonzoso !!!!!

#6 JOsep Maria, SAlou , 08/11/2017 - 18:18

Els talls de rodalies no son corectes els de l'ave que els bombim , els usuaris de rodalies patin dia si dia tambe, retards . Per un no ens moriran

#6.1 COLAUista, CAT, 08/11/2017 - 18:27

CATALUNYA REQUEREIX D'UN MÍNIM DE SACRIFICI !

ens hi juguem la Llibertat de tot un Poble !

visca PODEM !

visca ERC !

visca CUP !

visca PDeCAT !

#6.2 Us podeu dedicar a l'onanisme, L'H, 08/11/2017 - 20:20

L'onanisme va be per relaxar-se. O un may, o corre mitja marato. No se, feu algo de profit. Dropos.

#5 Vilafranquí, Vilafranca, 08/11/2017 - 17:58

Luego diran que en las madrasas catalanas no se adoctrina. A la vista está de que son auténticas fábricas de retardeds nazis