Publicitat
Política · 15 de Juny de 2011. 15:55h.

El tàndem repeteix

Carretero i Carandell aspiren a seguir manant a Reagrupament

El tàndem repeteix

Carretero i Carandell, en una foto d'arxiu

Joan Carretero i Rut Carandell es presenten com a president i vicepresidenta de la candidatura Endavant Reagrupament que aspira a dominar la Junta Nacional del partit independentista que sorgirà de la IV assemblea que es celebrarà el proper diumenge a Vic. A les últimes eleccions al Parlament, Reagrupament no va obtenir cap escó.

Carretero i Carandell formen part d'una candidatura de 18 noms. L'assemblea n'escollirà precisament 18 persones de les 26 que s'han presentat per integrar la direcció d'aquesta agrupació independentista. A banda de la candidatura agrupada liderada pels actuals president i vicepresident, també es presenten a títol individual Manel Pascual, Eva Solé, Víctor Baeta, Josep Perera, Joan Llacuna, Vicenç Julià i Lluïsa Sanabra.

A la candidatura encapçalada per Carretero, Àngel Font assumiria les funcions de l'àrea econòmica; Roger Granados, l'organitzativa; Maria Teresa Pelegrí, la d'objectius fundacionals; Xavier Serraïma, la de relacons externes; i Ignasi Planas seria el secretari.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 francesc, Barcelona, 16/06/2011 - 16:45

Només una sola pregunta, a aquesta candidatura, surt el nom de Sandra Lomas ?
Si surt ja podeu plegar.

#4 Tonet, Organyà, 16/06/2011 - 10:51

"Dèu" va fer reagrupament a la seva imatge i semblança.
Joan a fer receptes i tranquil, la política pels polítics.

#3 jordi, isona, 16/06/2011 - 10:20

On van? 0 diputats, 50 regidors en coalicions, molts d'ells son d'altres partits.

Al seu poble tremp, carretero fa llista a darrera hora amb el seu germà i un aficionat que surt regidor, aquet sels pasa pel forro i tbé principis dl partit. Li diuen que plegui, ui!! No ho fa i el partit ni piu.

#2 Berta, Barcelona, 15/06/2011 - 19:49

Aquests dos encara no han entès que el seu projecte s'ha estimbat a les urnes amb zero diputats? I que un dels seus únics regidors, a Tremp precisament, ha votat el candidat del PSC-PSOE a l'alcaldia? I que a Puigcerdà el seu partit paraigua Endavant Cerdanya s'ha fotut una clatellada descomunal?

#2.1 josep, barcelona, 16/06/2011 - 02:36

que jo sàpiga RCAT ha guanyat algun ajuntament i algun regidor i que jo sapiga també, l'óstia se l'ha fotut ERC i els seus, no?

#1 reagrupat, bcn, 15/06/2011 - 19:34

I el menjamerdes, us deixeu el menjamerdes! Un crack el tio. MENJAMERDES FOR PRESIDENT