Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2016. 21:03h.

El tinent d’alcalde de Badalona va estripar una fotocopia

L'alcalde accidental de la ciutat diu que “va ser un gest d'un regidor, no del Govern”

El tinent d’alcalde de Badalona va estripar una fotocopia

José Téllez (foto: TV3)

El tercer tinent d’alcalde de Badalona, José Téllez, va trencar una fotocòpia de l’acte del jutge que els impedia obrir l’ajuntament el 12 d’octubre. Així ho ha revelat el segon tinent d’alcalde de la ciutat, Àlex Mañas, en una entrevista a la ràdio municipal RàdioB. “Tinc el senyor Téllez davant, el vaig veure per la televisió trencant uns papers. Era una fotocòpia, no era una resolució”, ha dit.

Mañas, que és d’ICV i un dels regidors del govern municipal, no va assistir a l’acte d’ahir i ha assegurat que no va ser informat “que s’obririen les oficines”. “No sé si és una decisió que es va acordar entre ERC i Guanyem”, ha reblat. L’alcalde accidental de la ciutat –Dolors Sabater ahir estava a Colòmbia- ha afirmat que el trencament “no va ser un gest encertat”. El republicà, Oriol Lladó, ha afegit que “va ser un gest d'un regidor, no del govern” en una entrevista a TeleB.

Téllez va trencar els papers a les portes de les oficines municipals quan atenia els mitjans de comunicació. El tercer tinent d’alcalde de Badalona va mostra els folis als periodistes i va dir: “aquest és l’acte del jutge que impedeix que avui ni tant sols els càrrecs electes puguem estar dintre de dependències judicials. Ahir ho vem definir com un cop d’estat de la sobirania municipal”. I va afegir: “aquest matí el Govern municipal ens hem reunit per tal de donar resposta a tanta gent que heu demanat poder entrar i hem decidit això”. A continuació, el regidor de la CUP va trencar als papers que duia a la mà. 

D’altra banda, aquest dijous quatre associacions de jutges han manifestat la seva "profunda preocupació" pels fets i han advertit als regidors de l'equip de govern que no estan “per sobre de la llei". En el comunicat, signat per l'Associació Professional de la Magistratura, l'Associació de Jutges i Magistrats Francisco de Vitoria, Jutges per a la Democràcia i el Fórum Judicial Independent es demana "seny" a totes les forces polítiques i afirmen que "el menyspreu públic a les resolucions judicials suposen un seriós atac a la funció dels tribunals de justícia i al paper que aquests desenvolupen a la convivència pacífica".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#41 javier, barcelona, 15/10/2016 - 12:01

Solopodeis jugar a los fantasmas que triste.....

#40 Asier, bcn, 15/10/2016 - 11:04

Los papeles que rompió no eran la resolución original del juez, eran fotocopias y lo que llevaba debajo de los pantalones no eran calzoncillos, eran pañales llenos de caquita. Lo mismo que llevan todos los lideres del independentismo, venden valentía mientras son incapaces de jugarse ni el sueldo.

#39 Manuel, Abrera, 15/10/2016 - 10:31

Ese hombre es un gallina,se dio un baño de popularidad falso,así son los pájaros de los nacionalistas.De pena.

#37 Miquel 1714, Badalona, 14/10/2016 - 16:22

Era una fotocòpia....jajajaja..us hem enganyat un altre cop tontarres !!!!!

#36 polivonhilde, Barcelona, 14/10/2016 - 13:50

Tant se val que sigui una fotocòpia. L'exemple que s'ha donat és vergonyós i impropi d'una autoritat municipal. A mi, o a qualsevol persona amb un mínim de civisme, quan un agent de l'ordre ens multa o quan un jutge ens notifica una sentència judicial, no se'ns acut fer una barrabasada com aquesta