Publicitat
Política · 4 de Maig de 2010. 20:27h.

El "tonight, tonight" d'Hereu

CiU denuncia que l'Ajuntament de Barcelona es gasti 350.000 euros en un anunci

El "tonight, tonight" d'Hereu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en una imatge d'arxiu

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat que "Hereu es gasta 350.000 euros en un anunci publicitari de dos minuts buscant el seu 'tonight, tonight' particular". El portaveu municipal convergent, Joaquim Forn, ha criticat que "el Govern municipal hagi tret a concurs un contracte per a produir una pel·lícula propagandística sobre Barcelona amb cançó de l'estiu inclosa".

Forn ha exposat que "l'ànsia publicitària de l'alcalde Hereu i el seu equip no té aturador, fins al punt que s'ha convertit en una veritable obsessió. Que en els moments de crisi econòmica en que estem, l'Ajuntament de Barcelona i el seu alcalde optin per gastar-se 350.000 euros  per a la realització d'una pel·liculeta publicitària, un gran anunci de dos minuts, posa de manifest quines són les seves prioritats, del tot allunyades de la realitat".

El regidor nacionalista ha indicat que "l'equip de campanya de l'alcalde Hereu van quedar força impactats per l'èxit de la campanya del passat estiu d'una coneguda marca catalana de cervesa on el protagonisme requeia en l'illa de Formentera i triomfava la cançó Summercat, que es va convertir en el hit de l'estiu amb els acords de la seva tornada 'tonight, tonight, tonight...'. Amb aquests 350.000 euros, Hereu busca ara el seu 'tonight, tonight', amb cançó de l'estiu inclosa, fins al punt que estarien encantats que guanyés el concurs la mateixa empresa publicitària responsable de l'èxit de l'anunci de Formentera de l'any passat, i que no es resoldrà fins a finals de mes".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Fran, Llinars, 05/05/2010 - 18:22

Aquets sociates viuen en 1 altra dimensio on la crisis no existeix i on es normal tenir supersous injustificats.D tot aixo tot plegat la culpa no es seva xq ja sabia el q farien,la culpa es d qui els vota,pero si estan comprats mentre raji aixi estarem.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/05/2010 - 11:09

Estos socialistas han nacido con la mano metida en nuestros bolsillos en los que no paran de agrandar el agujero con su falta de vergüenza y sentido común.
Hereu es un cáncer en metástasis que es capaz de culminar con su plan maniaco de la Diagonal.

#4 Johan, Sants, 05/05/2010 - 09:55

deixeu-lo fer k acabarà fent un espectacle en un peep-show,si li diuen ho farà pk es un xic manipulable...i com a client VIP estarà Iceta amb els pantalons als turmells i......ahhhh pim! pam! els mossos! no! pim pam pum.

#3 Pere, Barcelona fa pudor a socialista mediocre, 05/05/2010 - 08:17

El flower-power supermegaguai del paraguai Enric Casas, nou assessor de l'alcalde, aconsella a l'Hereu fer coses inutils tipus Clos amb Carlinhos Braun. Això si amb diners de tots i amb època de crisi. Malbaratan diners de la ciutadana!!. Vergonyós!

#2 Laia, BCN, 04/05/2010 - 23:55

4 milions d'euros malversats amb la consulta de la Diagonal; 1 milio d'euros amb les rutes guiades per les obres; 40000 euros en el viatget a Montreal per veure com es fan les olimpiades...i ara això. Es un escarni. Fotem-los fora d'una vegada !