Publicitat
Política · 28 de Març de 2016. 19:45h.

El 'top manta' desafia Colau

Mercat ambulant a les Rambles per setena vegada consecutiva

Uns dos-cents cinquanta  manters s'han instal·lat a les Rambles a partir de la Font de Canaletes fins el Palau de la Virreina, per exigir solucions al govern municipal de l'alcaldessa Ada Colau. És el setè cop que aquest col·lectiu repeteix la protesta després que el consistori presentes les propostes pel 'top manta'. Unes propostes que no han satisfet al col·lectiu.

Els manters han desplegat les mantes amb productes com ara samarretes del Barça, sabatilles, ulleres de sol, calçotets, rellotges o clauers. A l'acte d'avui hi han assistit la portaveu de la CUP al consistori, María José Lecha, el regidor d'aquesta mateixa formació Josep Garganté i la diputada de la CUP Eulàlia Reguant
 
El director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, va  manifestar dies enrere que "les concentracions de manters al final de la Rambla que tenen lloc des de fa alguns diumenges constitueixen una activitat delinqüencial emparada en concentracions no comunicades”. Batlle va remarcar que “la resposta serà l’aixecament d’actes i l’aplicació del règim sancionador” contra els promotors d’aquesta iniciativa.

Manters a La Rambla

Manters a La Rambla

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 narcisa, comèdies dolentes, al teatret de Porrera, 30/03/2016 - 16:43

i, mentre, els pagesos no poden vendre ni julivert, jajjs.

#12 zeppelin74, bcn, 29/03/2016 - 09:13

Quin fàstic la ciutat de colau i companyia.

#11 Neferu, Barcelona, 29/03/2016 - 08:50

Si tenemos unas normas y unas leyes, ¿Por qué no se cumplen? ¿Por qué los manteros le exigen a los países de acogida derechos que en sus países no piden? y Por qué Colau multará a quienes compren en vez de perseguir a las mafias que les proporcionan los artículos que venden?

#10 Calimero , Barcelona , 29/03/2016 - 07:28

Alá Colau y su pandilla comunidta indepe están haciendo justo lo que que quieren que es degradar Barcelona para ahuyentar el turismo y convertirla en un zoco mal oliente ... Y la gente de Barcelona aprueba esto es porque al final les gusta la mierda. El desorden y él tercermundismo...

#10.1 Juanito, Alacant, 29/03/2016 - 09:03

Pero en qué quedamos ?

Es indepe la Colau o no ?

A ver si va a resultar que los indepes son más del 50%, que va a ser que no, pero el discursito de que es indepe cuando interesa para ciertos fines o no lo es para otros es cuanto menoa de baja calidad intelectual.

#10.2 Calimero , Barcelona , 29/03/2016 - 16:40

Ay juanico no te enteras... Alá Colau se apunta a cualquier cosa donde haya follones antisistema sea de España o Cataluña Cuba Venezuela o irán...

#9 urtako, rubi, 29/03/2016 - 06:30

No ,no es ningun desafio a la Colau , ella y el argentino ,son complices de este desastre , que intereses hay en este asunto?