Publicitat
Política · 24 de Juny de 2016. 17:13h.

El Tour de Francesc Homs

El cap de llista de CDC puja a Montserrat en bicicleta

El Tour de Francesc Homs

Homs pujant en bicieta a Montserrat (foto: CDC)

El cap de llista de CDC al Congrés, Francesc Homs, ha pujat avui en bicicleta fins el monestir de Santa Cecília de Montserrat des de Taradell. El convergent ha volgut iniciar el darrer dia de campanya fent una cursa de 85 quilòmetres. A l’arribar, el candidat ha recordat que la seva formació es va crear a Montserrat i ha afegit que “40 anys després segueix havent-hi persecució per motius polítics”. “Quan vam fundar el partit no hi havia democràcia ni drets fonamentals reconeguts, i avui veiem que el ministre de l’Interior segueix fent pràctiques franquistes”, ha afirmat.

“Convergència és víctima d’un contuberni de Mortadelo i Filemón per carregar-se l’adversari. Això ve de gent que no té cultura democràtica”, ha reblat. Homs ha fet una crida al seu electorat per acudir a les urnes el proper diumenge:  “Demanem que la gent no ens falli, nosaltres no vam fallar el 9N, i ara que l’estat espanyol ens vol perseguir, demanem a la gent que falli, que s’expressi i que voti perquè això no ens ho podran prendre”. 

Francesc Homs també ha valorat el resultat del Brexit i ha afirmat que un referèndum  “mai és una mala solució. “La política del segle XXI passa per tenir confiança i la voluntat de convèncer a la gent i no de vèncer”, ha reblat.

Homs pujant en bicieta a Montserrat (foto: CDC)

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Convergent que vol renovar, Barcelona, 25/06/2016 - 09:30

Per més muntanyes que pugi continua tenint el passat que té, no es la imatge de renovació que necessita el nostre partit. Volem cares noves, volem estils nous, no volem el que s'està preparant, els de sempre al cap davant i la resta a enganxar cartells.. aquesta no és la renovació que toca..

#4 Wikicensura, Vic , 25/06/2016 - 00:30

Va delante nadie se atreve a pasarle. Es el lider del Pruses.

#3 Joanv, Sabadell, 24/06/2016 - 19:22

Aixo de 'fets x catalunya' sembla que s'en enfotin. 25 anys robant els de convergencia Pujol amb milions al estranger, despres es tornen indepes de cop per tenir un enemic a qui culpa de tot i ara porten 3 anys sense aprobar cap llei nomes desviant l'atencio. Quins son els fets?

#2 Carlos Gomez, Bcn, 24/06/2016 - 19:19

Nomes els desesperats recorren a les supersticions.
Avui en dia quan es truca al cel ja nomes surt el constestador i a sobre amb publicitat de La Caixa.

Es fantastic.

#1 modium, Moià, 24/06/2016 - 18:44

Mortadelo i Filemón són uns personatges que no en tenen la culpa del què li passa a convergència, en tot cas la culpa és del Massagran que diu allò de "tripallocamicasec" i que quan ho diu es toca el nas.