Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2020. 18:35h.

El trampolí de la Cambra

Joan Canadell vol fer el salt a la política en les llistes de JxCat

El trampolí de la Cambra

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha decidit fer el salt a la política i ha presentat candidatura a les primàries de JxCat per situar-se en els llocs de sortida de la llista de Barcelona en la segona ronda de primàries.

Canadell ha explicat a Twitter que ho fa com a "simpatitzant" i ha afegit que "m'hauria agradat més fer-ho en una llista a l’escocesa, amb tots els partits independentistes, però no ha estat possible". "En tot cas ho faig al partit que més ha defensat la unitat que sempre he demanat", ha sentenciat.

Canadell competirà amb els consellers del Govern Damià Calvet, que ha anunciat que havia formalitzat la candidatura, Jordi Puigneró i la portaveu de l'executiu, Meritxell Budó. També amb l'advocat Jaume Alonso Cuevillas o la portaveu del partit, Elsa Artadi, a més de l'actual diputada Aurora Madaula.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Eduardo Rey., Oviedo., 03/12/2020 - 19:32

Este canalla ya tiene los méritos suficientes. En poco tiempo será presidente de la generalidad.
Malagente como él no es demasiado abundante.

#9 Sergi Sergio, Barcelona, 03/12/2020 - 13:10

Este de empresario tiene lo que yo de bombero.

#8 El Sifoner, Castelló, 03/12/2020 - 11:13

(Canadell: "En todo caso lo hago en el partido que más ha defendido la UNIDAD que siempre he pedido")
Palabras de "SECESIONISTA".
Comparable con aquello de "la mate porque la amaba"

#7 Benet S., Barcelona, 03/12/2020 - 10:05

Era previsible que aquest pallaso amb vocació d'arribista tingués deliris de protagonisme talment com ha fet en la seva actuació deplorable i miserable per degradar al maxim una insitució centenària que havia tingut presidents amb prestigi. Aquest seguint la teoria de la banda de delinquents de la Degene ha fet la feina de desprestigiar al maxim.

#6 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 02/12/2020 - 23:33

¡Salta la sorpresa en Las Gaunas! Otro de los de la "societat civil llaçetaire" que quiere meter cuchara en los Presupuestos. Claro que si se viene, como éste, de despachar gasolina (como aquél que sólo creía en Dios, Franco y Don Santiago Bernabeu: https://tinyurl.com/y3ek35qh), hozar en la menjadora amarilla debe ser un sueño hecho realidad