Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2019. 22:19h.

El 'trampolí' de MÉS

Un exmilitant diu que Ernest Maragall, Marina Geli i Magda Casamitjana se'n van anar perquè no podien “tocar poder”

El 'trampolí' de MÉS

Ernest Maragall

Un exmilitant del Moviment d'Esquerres, Joan Alcaraz, explica en una entrada al seu blog que s'ha donat de baixa de la formació que van impulsar Ernest Margall i Marina Geli -quan van deixar el PSC- per “discrepar del funcionament, la manera de fer les coses, la política erràtica de la direcció, la gairebé nul·la incidència pública i mediàtica” i “els escassos resultats”.

També afirma que Maragall i Geli, els principals promotors de MES, van deixar el partit per incorporar-se a ERC i l'espai postconvergent, respectivament, quan van veure que era “ineficient” per “tocar poder”. “De cadires per tocar poder, a MES n’hi havia i n’hi ha poques, i ja van procurar els i les que tenien més possibilitats de fer-se-les seves de deixar la formació tan aviat com van comprovar que l’eina era prima o, en tot cas, ineficient”, assegura Alcaraz.

Respecte Magda Casamitjana, diu que “tenia la possibilitat d’encapçalar una formació potser força petita”, però “va preferir una opció segurament més còmoda: ingressar a ERC i esdevenir diputada al Parlament”.

L'exdiputat qualifica MES, que té quatres alcaldies i una quarantena de regidors, titlla la formació de “partidet” que “s’ha quedat gairebé sense afiliats a la capital catalana”. “Un partit, doncs, fet de petites taifes locals i comarcals”, assenyala.

Marina Geli, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 rosa, Barcelona, 13/07/2019 - 15:44

Quan la mamella se'ls hi va acabar varen donar-se de baixa i ser un exsocialista cotitzava a l'alça i ... apa axupar del bote!!!

#13 FERRANOT, BARCELONA, 13/07/2019 - 10:20

I després es posen les mans al cap per la corrupció del PP. I després es vantaven de l'oasi català. Oasi?; un vessal ple d'aigua corrupta, diria jo: Mercurio, nepotisme, 3%. Això si, tot ben embolcallat en la senyera i en progressisme barat.

#12 Nando, Tarragona, 13/07/2019 - 08:38

últimamente como tiembla Merkel, lo digo desde el respeto.
La vida se pasa y esas peleas entre todos ellos, aquí, en Madrid, en el Parlamento Europeo, en Washington yo creo que es vodevil barato porque pasar por la vida con un enfado eterno no me lo creo. Luego seguro que se piden favores, cenan juntos aunque sea la última cena, no cuela...

#11 Nando, Tarragona, 13/07/2019 - 08:36

estudios y nula responsabilidad de la gestión realizada o los costes de no gestión y privilegios como si antes de entrar en política tenían trabajo, excedencia con reserva a puesto de trabajo, mejor tratamiento en según que impuestos, según que ingresos no contabilizarlos en la renta, etc...
Ahh, me dejaba con el argumento de la edad a Trump. O

#10 Nando, Tarragaona, 13/07/2019 - 08:35

Acabo: hay que dejar paso a los jóvenes y jóvenas, en todos los partidos a partir de cierta edad, ponerse a un lado, no como el Sr. Fraga, el Sr. Revilla y otros que me dejo, que las fuerzas no son igual a los 40, que a los 50, que a los 80. Por lo poco que creo que hacen (es mi opinión), lo que muchas y muchos cobran sin apenas experiencia,