Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2009. 13:00h.

El traspàs de Rodalies arriba amb un dèficit de 117 milions

La Cambra de Comerç alerta sobre la "càrrega financera"

El traspàs de Rodalies arriba amb un dèficit de 117 milions

Un operari treballant en una via

La Cambra de Comerç ha recordat en un comunicat, sobre el traspàs de rodalies, que "les funcions que es traspassen a la Generalitat de Catalunya comporten, lògicament, una càrrega financera" i que aquesta haurà d'assumir "el dèficit d’explotació de RENFE-Operadora, valorat en 117 MEUR per a l’any 2010".

"A partir de l’any 2011, s’aplicarà un nou Contracte-Programa entre la Generalitat de Catalunya i RENFE, mantenint-se la cobertura del dèficit d’explotació de RENFE-Operadora per part de l’AGE. S’ha de tenir present que l’AGE valorarà aquest dèficit d’explotació d’acord amb els estandàrds de qualitat que fixi amb RENFE-Operadora per als serveis de rodalies de la resta de l’Estat".

"En altres paraules, l’AGE determina, de manera unilateral, el criteri en base al qual cobrirà el dèficit d’explotació de la xarxa de rodalies de Barcelona. Un plantejament acceptable,sempre i quan aquests estàndards resultin adients per a les necessitats de la nostra Àrea Metropolitana. Si no ho fossin, les millores, d’acord amb el conveni signat, correrien a càrrec de la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/12/2009 - 20:03

Los politicastros del Tripartit contentos por conseguir lo único que adoran: PODER.
Los ciudadanos catalanes tristes por tocarles lo de siempre:PAGAR.
Pero com esto es lo que llaman fer pais habrá algún otro memo contento

#2 joan, manresa, 30/12/2009 - 18:29

La cosa no te desperdici..Si abans anaba malament are será el "Caos"..Las infraestructuras seguira amb el matej amo i sense cales.Els d'aquí gestionarán,entrarán en la gestió tots els inutils i pixavagants dels partidillos,aquells que sempre sumen 0

#1 Xuan Saura, BCN, 30/12/2009 - 13:19

Noooooooooooo, ens han tornat a enganyar, no pot ser. Si amb la meva super intel.ligència no ho he detactat es impossible que algó ho sabes, noooooooo. Be enganyarem i direm que tot es culpa de CiU, farem com sempre.