Publicitat
Política · 27 de Juny de 2010. 13:39h.

El tresorer de CDC va morir el 2005

El partit "desconeix" les informacions de 'La Vanguardia'

El tresorer de CDC va morir el 2005

Informació de La Vanguardia

Convergència Democràtica de Catalunya, mitjançant un comunicat, ha volgut manifestar que "desconeix" la informació publicada per La Vanguardia, "així com desconeix absolutament cap tipus de relació entre l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet i el que fou l’administrador de Convergència fins a l’any 2005, Carles Torrent, més enllà de les establertes amb la signatura dels convenis entre el Palau de la Música i la llavors Fundació  Ramón Trias Fargas, avui dita CatDem".
 
Davant d’aquestes informacions Convergència "reitera una vegada més que totes les finances del partit han estat auditades des de sempre i que no hi ha ni una sola dada que corrobori cap relació estranya entre el Palau de la Música i el partit o la Fundació CatDem".
 
En aquests sentit, apunten que "el fet que l’antic administrador del partit traspassés el 2005 no ha permès contrastar més enllà del que es la correcció que figura en la comptabilitat oficial, auditada per la Sindicatura així com també pel Tribunal de Comptes i per tots els mecanismes de control interns. Remarcar també el fet que els documents avui publicats no estan signats, el que deixa la porta oberta al fet que potser no fossin enviades al seu destinatari".
 
"L’única relació coneguda i que ens consta entre el Palau de la Música i la Fundació CatDem es circumscriu als convenis coneguts i legals entre aquestes dues entitats amb finalitats culturals i aplicades a les mateixes. De nou Convergència recorda que tot i que aquests convenis són absolutament legals, en el moment en què el partit va tenir constància que s’havien signat per part del Palau sense la legitimitat requerida, va acordar immediatament un conveni plurianual per tal de restablir, amb sentit contrari, els convenis dels anys anteriors", afegeix CDC en el comunicat.
 
Finalment, CDC  "vol deixar clar que la sistemàtica filtració de documents, anotacions, correspondència i arxius informàtics que es van succeint no es corresponen a cap fet del qual el partit en tingui constància i deixen intuir els interessos electorals que hi ha darrere d’aquestes filtracions".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 rasca, castelldefels, 28/06/2010 - 14:01

los de cdc son una panda de presuntos mangantes

estos de cdc se comportan como autenticos mafiosos echandole la culpa a un fiambre.

visca el psc

#6 Francesc, Badalona, 28/06/2010 - 08:54

Ja és casualitat que l'únic de CyU que que està implicat estigui mort. Això sí que és passa el mort, al mort.

#5 alaska, bcn, 28/06/2010 - 08:48

Aquests del PSC, ja no saben qué fer per "embrotar" convergència. És lamentable veure com fan els darrers "coletazos" abans de perdre les eleccions!

#4 ramon, barcelona-c, 27/06/2010 - 23:41

Interessants anotacions ,que no sabem si son literals o en clau ,referides a un sr que va morir fa cinc anys . A partir del 2005 qui cobraba les comisions ? potser els hereus del sr Torrent ??que , malauradament , no pot manifestarse .Males enquestes

#3 Republicà, Barcelona, 27/06/2010 - 22:41

Julito, els del PSC no van entrar sols a la presò pel cas Pretoria, els van acompanyar il-lustres militants de CIU. La sociovergencia està ben enmerdada.