Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2009. 08:50h.

"El Tribunal Constitucional no mereix cap respecte"

Pujol recorda que els seus membres estan "caducats"

L'expresident Jordi Pujol ha afirmat en declaracions al programa de Júlia Otero a Onda Cero, que el Tribunal Constitucional (TC) que ha de pronunciar-se sobre l'Estatut "no mereix respecte".  "Estan caducats, perquè estan polititzats, perquè obeeixen a consignes de partit i perquè estan preocupats por qui serà el pròxim president", va considerar, a més d'acusar als jutges de no "ser seriosos"

Por això, segons el criteri de Pujol, el procés que està patint l'Estatut des de la seva aprovació en el Parlament es "realment grotesc". Igualment va acusar a Zapatero d'actuar amb "frivolitat" en assegurar que donaria suport a l'Estatut que sortís del Parlament, que després va ser retallat en el Congrés.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 09/09/2009 - 14:40

Unes declaracions bocamolles. Jo diria que qui està caducat és qui les fa. En aquest moment AIXÒ NO TOCA, molt honorable senyor. Què es pensa? que el tribunal deixarà de dictaminar assumint la seva caducitat?

#10 Alcampelló, Barcelona, 09/09/2009 - 14:07

A Pujol le salen brotes verdes. Hace lo que quiere y dice lo que le pasa por la mollera. Cualquier día suelta que la monarquía está caducada y mori el Borbó. ¿Será que ya no tiene responsabilidades y le brota la irresponsabilidad? ¿O es chocheo?

#9 joan, manresa, 09/09/2009 - 12:45

Al comentari del Sr.Marius i poríem afeguir un detallet,es va negar el concert ,amb las forces d'esquerra,alegant un principi de soladiritat amb les altres comunitats defensat tot per una persona ya difunta.Te raó Sr.Pujol are comence entendre el NO

#8 txaviees, Barcelona, 09/09/2009 - 12:23

D'acord Màrius, tens raó però això que vold dir? Que els polítics catalans no saben fer estatuts ni abans ni ara?

#7 mcma, Barcelona, 09/09/2009 - 12:22

Aixó no es una afirmació gaire democràtica no li sembla sr. Pujol?

Si estigues absolutament d'acord amb l'Estatut suposso que seria una institució model·lica. Ai, ai, ai....