Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2011. 22:38h.

El Tribunal de Comptes investiga la gestió del PSC a Cunit

Per una indemnització innecessària de 500.000 euros

El Tribunal de Comptes investiga la gestió del PSC a Cunit

Judith Alberich (PSC), exalcaldessa de Cunit, en una imatge d'arxiu

El Tribunal de Comptes ha obert un expedient a l'Ajuntament de Cunit per una indemnització suposadament innecessària de 500.000 euros a la UTE Tiferca-Geafe, adjudicatària de la construcció i explotació del complex esportiu del municipi. Aquests fets van ocórrer durant el mandat de l'anterior alcaldessa de la localitat, Judith Alberich, del PSC. Actualment, l'Ajuntament està dirigit per Montserrat Carreras, de CiU.

L'actual equip de govern de Cunit ha acordat remetre un escrit al Tribunal de Comptes manifestant la conformitat del consistori amb la iniciació i tramitació de l'expedient de responsabilitat comptable, derivat de la manca d'acreditació d'un pagament de 500.000 euros.

De fet, el mateix Tribunal de Comptes ha demanat a l'Ajuntament de Cunit que es pronunciï sobre l'inici de la instrucció pel que fa a un dels casos analitzats en l'informe 40/2010 de la Sindicatura de Comptes , en concret a aquesta indemnització, pagada pel consistori al contracte del complex esportiu.

L'informe de la Sindicatura de Comptes parlava de l'existència d'indicis de delicte per aquesta indemnització, suposadament innecessària, a la UTE Tiferca-Geafe, adjudicatària de la construcció i explotació del complex esportiu de Cunit.

Amb aquest acord, el consistori respon al Tribunal de Comptes, i es pronuncia de manera favorable a què s'anomeni el delegat instructor i així s'iniciï el corresponent procediment per a la pràctica de les diligències previstes. El Tribunal de Comptes també ha donat trasllat de les diligències al ministeri fiscal perquè es pronunciï.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Que nos devuelvan lo robado, Cunit, 06/07/2011 - 16:09

Ja esta bien. Nos han robado con el IBI todo lo que han querido. Espero que lo bajen ya. Pero la verdad es que lo dudo....una vez que ven dinero facil ya nadie los saca de ahi!

#10 Silvia, Cunit, 06/07/2011 - 14:21

Ja era hora!! A veure si d'una vegada enxampen tota aquesta colla que ss'ha estat enriquint a costa dels contribuients... el poble amb l'IBI més alt de Catalunya, i amb les despeses més cares per asfaltar els carrers... segur que tot aquest enriquiment l'hem pagat nosaltres! No hi ha dret!

#9 carracuca, barcelona ESPAÑA, 06/07/2011 - 11:32

y además de todo eso, islamización total y absoluta porque esta señorita les ha dado cantidad de privilegios a los moros y se los ha negado a los de casa. ¿Que pasó con aquel imán que tanto protegía?. Los moritos campando a sus anchas pero las moritas currando todo el dia con el p.. velo.

#8 carracuca, barcelona ESPAÑA, 06/07/2011 - 11:29

y siendo mala esta noticia porque se lo han llevado calentito y a esportones, la peor es la mierda de pueblo que han dejado, basura por todos lados, calles llenas de socavones, aceras destrozadas, mínima vigilancia y aumento de atracos a personas y viviendas, ruido infernal y campi qui pugui..

#7 Joan T., Barcelona, 06/07/2011 - 08:55

I espereu la merda que sortirà de tots aquests ajuntaments on hi ha hagut canvi després d'anys i panys