Publicitat
Política · 22 de Gener de 2015. 19:43h.

El triomf de 'Ciutat Morta'

El Parlament trasllada a la fiscalia la conveniència de revisar totes les actuacions judicials del cas

El triomf de 'Ciutat Morta'

Una imatge del documental

El Parlament de Catalunya ha fet aquesta tarda una declaració institucional signada pels portaveus de tots set grups parlamentaris que trasllada a la fiscalia “la conveniència de revisar totes les actuacions derivades dels fets del 4F”.

També ha fet una crida “a col·laborar en l’aportació de nova informació que pugui ajudar a reobrir el cas i l’aclariment del cas” que denuncia el documental ‘Ciutat Morta’ emès dissabte passat al canal 33.

La cambra també trasllada a l’ajuntament de Barcelona la conveniència de fer les investigacions internes pertinents en el cos de la Guàrdia Urbana “per tal de dirimir, si escau, les responsabilitats que corresponguin”.

A més, la declaració institucional del Parlament manifesta la seva solidaritat amb l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona víctima d’una greu agressió el 4 de febrer de 2006 i amb els seus familiars, i també amb els familiars i amics de Patricia Heras.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, Bcn, 24/01/2015 - 13:49

Aqui en Bcn hay comisarias donde los honrados funcionarios son muy dados al bricolage con los detendidos.
Les Corts, Ramblas o Zona Franca
Y eso si, con mucho tacto.
Con mucho tacto sobre todo.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 24/01/2015 - 13:48

Los muertos que vosotros matais gozan de una extraordinaria conincidencia.
Sera por la forma tan catalana de matarlos y por las parcticas historicistas de recuperar tradiciones tan nostradas como la tortura.
Ademas se mueren en catalan, eso si.
Sera por aquello del Fet Diferencial.
Que se note.

#5 Alex, Barcelona, 23/01/2015 - 19:49

Avui he vist un tio sortit de "El nom de la rosa" assegurant que un tio que no coneix gaire sap qui va tirar un test ferint greument un agent de policia.Però algú es pot creure una xorrada aixì?Quina classe de gent és aquesta?Nou anys calladet i ara surt amb la disfressa de les veritats encriptades

#4 cccc, ccc, 23/01/2015 - 00:47

Separació de poders, que en diuen.

#3 Oportunistes, Lleida, 22/01/2015 - 23:24

Ja arriben els cínics oportunistes a treure rèdit electoral de l'assumpte. Quina porqueria de representants que tenim. Ara que l'opinió pública està encesa, després d'anys de silenciar l'afer, ara surten les rates a reivindicar el seu minut de glòria. Quin fàstic!