Política · 16 de Febrer de 2010. 14:52h.

El tripartit admet "clarobscurs"

Nadal ha manifestat que "no hi ha res més a afegir" després de la rectificació de Maragall

El tripartit admet "clarobscurs"

Un moment de la reunió de Govern

El Govern ha donat per tancada la crisi oberta per les manifestacions del conseller d'Educació, Ernest Maragall. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha manifestat que durant la reunió de Govern "hi ha hagut un únic esment a les manifestacions de Maragall en el sentit que no hi ha res més a afegir". També ha admès que "l'acció d'aquest Govern té clarobscurs i no ha de fugir l'autocrítica. Però a l'hora de fer el balança, quan acabi la legislatura el Govern podrà fer un balanç sense precedents."

Tot i la insistència dels periodistes, el conseller només ha afegit que "un cop tot ha quedat aclarit" amb les manifestacions d'Ernest Maragall ahir, "és un tema tancat". El conseller ha defensat que "queda molt clar que el Govern té el seu projecte, el desenvolupa, l'aplica i va desplegant els plans que hi ha en l'acord" i ha afegit que "per molt que algú vulgui afegir dramatisme des de l'oposició hi ha una clara voluntat constructiva".

Per últim, Nadal ha repetit que "el tema està definitivament tancat" i ha explicat que "Ernest Maragall no ha parlat" i que tampoc "no s'ha produït cap mena de debat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, Vic, 16/02/2010 - 20:42

Massapoc torne-o-los a vota, ja os esta be, i si teniu vergonya de ser català, doncs marxeu d´aquest pais.

#1 Beto, Barcelona, 16/02/2010 - 17:23

A seguir menjant i per tal de assegurar-ho crear la Corporació Metropolitana base del contrapoder sociata i menjadora segura.cada dia que segueixen en el govern es una oportunitat menys de sortir de la crisi i recuperar l'orgull de ser català. Que trist