Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2008. 15:52h.

El tripartit 'blinda' Bolaño

PSC, ERC i ICV eviten que comparegui al Parlament

El tripartit 'blinda' Bolaño

Bolaño, a la dreta, en una imatge d'arxiu

El tripartit ha rebutjat la sol·licitud de CiU compareixença del director de l’Oficina de Comunicació de la Presidència, Antonio Bolaño, perquè informés en el Parlament sobre les relacions del Govern amb els mitjans de comunicació audiovisuals. La negativa a la compareixença s’ha produït a la Comissió d’Afers Institucionals de la cambra catalana. La sol·licitud de CiU va ser presentada anteriorment a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i a la Comissió de Política Cultural però en totes dues ocasions el tripartit havia rebutjat aquestes peticions argumentant que no es tractaven de les Comissions apropiades. Per Josep Maria Pelegrí, portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, “el Govern mareja la perdiu, fa filibusterisme intentant allunyar el debat del Parlament”.

El portaveu nacionalista ha explicat que CiU demana la compareixença d’Antonio Bolaño “perquè hem vist episodis de clara ingerència del Govern en els mitjans de comunicació”. Es tracta de “fets públics”, com per exemple "les acusacions de manca d’independència i pluralisme, atacs que han arribat a estigmatitzar a alguns professionals dels mitjans públics o episodis de coacció, que han marcat una manera de fer, un estil de relacionar-se del Govern amb els mitjans de comunicació" que Josep M. Pelegrí ha qualificat com a “estil Bolaño”.  El dirigent nacionalista considera que “el fet que el tripartit intenti evitar aquesta compareixença a qualsevol preu els situa com a còmplices de l’estil Bolaño”. Per Pelegrí és “decepcionant” el vot negatiu dels grups que donen suport al Govern i demostra “la poca credibilitat que tenen les seves proclames de transparència”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep, Catalunya, fieixisme montillesc o bolañià, 10/07/2008 - 08:45

El Bolaño només es un feixista espanyol, i per aixó ERC-Espanya el protegeix, per feixista i per espanyol; Tripartit de nazional-socialistes espanyols, només sabeu robar i censurar als catalans; VISCA EL TRIPARTIT, VISCA EL FRANCO-MONTILLA

#6 Ramon, Barcelona, 10/07/2008 - 00:58

El tio de la dreta oi que és aquell mafiós que no el parodien a Polònia?

#5 Ester, Pals, 09/07/2008 - 18:12

Em sembla molt bé perquè l'oficina de comunicació de 1984 el primer que ha de fer es incomunicar.

#4 joan, manresa, 09/07/2008 - 17:50

Las andades del Sr.Bolaño son del tot sabudas per tutom,be,per tutom no veig,ERC sembla mirar enlaire....Senyors de ERC,que tot queda registrat,que ya fam de hemeroteca,que després tot és vulguer capgirar las cosses....Obrin els ulls.¡¡No ya res a fer!!!

#3 Ramon, Barcelona, 09/07/2008 - 16:46

Últimament no paro de no haver escrit coses.