Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2010. 11:43h.

El tripartit conclou que CDC va cobrar comissions d'obra pública

La federació nacionalista considera "delirants" les conclusions

El tripartit conclou que CDC va cobrar comissions d'obra pública

Imatge de la comissió (3cat24.cat)

La comissió parlamentària que investiga si CDC es va finançar de manera irregular a través del Palau de la Música ha aprovat les conclusions presentades pel tripartit i que donen per fet que CiU va cobrar comissions d'obra pública.

La federació nacionalista qualifica aquestes conclusions de "delirants" mentre que PSC, ERC i ICV-EUiA consideren que ha quedat provat el cobrament de comissions irregulars.

Jordi Turull, ha acusat el tripartit de tenir una "obsessió malaltissa" contra CiU mentre que el socialista Jordi Terrades ha defensat les conclusions i ha insistit que hi ha "indicis raonables" que la federació nacionalista va cobrar comissions del 4% per l'adjudicació d'obra pública.

El PSC, ERC i ICV-EUiA ja va anunciar aquest dilluns que les conclusions, que ara aniran al ple d'aquesta mateixa setmana, les faran arribar  a la fiscalia perquè investigui i determini si se'n poden determinar responsabilitats penal pel presumpte cobrament de comissions.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Fotem-los al carrer, Barcelona, 29/07/2010 - 12:19

Ricard: Demostrat? Que dius que s'ha demostrat? Lo ùnic que s'ha demostrat és que hi ha tres sociates i cap convergent imputats

#11 Ramon, Barcelona, 28/07/2010 - 09:54

Però per què hi ha comparegut, CiU, a aquesta surrealista escenificació maccarthyana? Però si els sociates hi han comissionat d'inquisidor en cap un xoriço que és a la fotografia de Can Brians! Esquerra no té perdó però Convergència no té remei.

#10 joan, manresa, 27/07/2010 - 19:44

El Casal,19,30 h.-Tanquem la paradeta amb un afegitó.Els set de la taula fan una declaració conjunta,.Axó está de moda.Voldriem tambe que aquesta energuía del tripartit la dediquesin tambe a demanar responsabilitats a las Caixes i Bancs.Son mil Millets

#9 Jep, Catalunya, 27/07/2010 - 13:53

L'espectacle que estan donant els actuals dirigents polítics catalans en aquests moments tan importants per Cat, és lamentable i pueril. Aire fresc i barca nova: Ara SOLIDARITAT CATALANA. VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

#8 Jep, Catalunya, 27/07/2010 - 13:50

El que cal és escombrar aquesta mena de pati d'escola en que han convertit el Parlament de Cat i escollir patriotes seriosos i compromesos realment amb el país. Gent que lluiti per la independència i no per mesquins interessos personals i sectaris.