Publicitat
Política · 29 de Gener de 2010. 14:26h.

El tripartit és "una fugida endavant"

Antoni Puigverd compara el l'actual Govern amb el "final de Ricard III"

El tripartit és "una fugida endavant"

Antoni Puigverd, en una imatge d'arxiu

L'articulista de La Vanguardia, Antoni Puigverd compara el tripartit amb el "final de Ricard III", l'obra del dramaturg William Shakespeare, "encara que sense sang ni retòrica shakespeariana".

En l'article manifesta que "els últims episodis del tripartitt ja no revelen avidesa de poder, sinó una desesperada fugida endavant. Cadascun d'ells ven l'estabilitat del conjunt per un cavall amb el qual fugir de la crema. A crits, com Ricardo, que va morir tremolant. Sense dignitat".

En aquest sentit, Puigverd afegeix que "els últims casos de divisió i confusió en els quals el Govern s'ha vist embolicat (incendi d'Horta de Sant Joan; magatzem nuclear d'Ascó; debat sobre immigració afavorit per Vic) posen de manifest el que tot el món sap, començant pels propis consellers: que el pacte tripartitt no respon a estratègia alguna. Només a necessitats tàctiques. Es va dir que la política social - ingredient clau de totes les esquerres-seria la cola d'un Govern anomenat precisament "de progrés".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, torelló, 29/01/2010 - 20:06

A propòsit.L'alcalde de Vic predica el que no fa... Parla del pedró i ell viu a Barcelona, no va poder anar a votar perque no estava empedronat a Vic, i a casa parla castellà
..."!Vamos anda!"

#7 Joan, Abrera, 29/01/2010 - 19:27

Si en Puigverd parla així és perquè veu a venir la debacle dels sociates que tant ha defensat fins ara, i ara de cop li toca reposicionar-se i estar bé amb CiU, que és qui guanyarà les properes eleccions. Aquest paio s'acosta al sol que millor escalfa.

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 29/01/2010 - 18:48

El Tripartit no es una huida hacia delante
sino una caida hacia atrás y en cualquier caso el peor Gobierno que ha padecido Cat en su Historia, y cuidado que los ha tenido malos.
Quizás no llegue a ser el peor pero seguro que es el más indigno.

#5 Arnau Mir, Barcelona, 29/01/2010 - 17:52

Enric Juliana calificaba el tripartit de zombi i muerto viviente; Puigvert els hi diu que morirant tremolant, sense dignitat. Deu ni do. Realment els darrers mesos del tripartit seran inolvidables

#4 Ufrasico, Villena, 29/01/2010 - 17:10

Joder, pues sin con los barandas progres del tripartito ha habido show, lo que va a venir con toda la retaila de iluminados separatistas va a ser de traca, mientras que cada semana más ciudadanos de esa taifa se hunden o bordean la indigencia.