Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 11:15h.

"El tripartit està portant Catalunya a la ruïna"

Ciutadans considera que les vegueries és "un intercanvi de cromos previ passi a l'oposició"

La portaveu de Ciutadans, Carmen de Rivera, ha assegurat que el Govern tripartit "està portant Catalunya a la ruïna". "PSC, ERC i ICV es dediquen a aprovar lleis sobre el cinema, multes lingüísitcas i vegueries i segueix construint la nació de Catalunya d'esquena a la realitat".

En aquest sentit, la diputada de Ciutadans ha manifestat que "els socialistes i els seus socis independentistes són especialistes en obrir debats territorials", en referència a l'avantprojecte de llei que va aprovar el Govern. Ciutadans considera que aquest acord és "un intercanvi de cromos previ passi a l'oposició" perquè "no es veuen capaços de reeditar un tercer tripartit".

Carmen de Rivera, diputada de ciutadans
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/02/2010 - 20:55

Suscribo de pe a pa las afirmaciones de
C Rivera: Antes de leerlas ya Sulfuro había escrito unas lineas en el mismo sentido
No podemos permitir que se preparen retiros de oro con nuestro dinero y creando división entre catalanes
C´s habla claro de nuevo

#4 Alcampelló, Barcelona, 03/02/2010 - 18:44

La voz sensata del Ciudadanismo es todavía débil para impedir que el invento medieval de les Vegueríes se implante de nuevo. Con ello se creará riqueza burocrática y puestos de trabajo para expertos especializados en enchufes partitocráticos.

#3 Multas aparte, barcelona, 03/02/2010 - 14:25


Cataluña lidera en estos momentos cuatro ránkings de indicadores económicos indicativos de una mala salud económica de un país: ritmo de aumento del paro, quiebras de empresas, déficit público y deuda.

Lo importante lo oculta la etnia cat

#2 alba, Barcelona, 03/02/2010 - 13:09

Totalment d'acord. Si el ciutadà està sorprès i espantat perquè no sap què trobarà a la premsa a l'endemà, còm deuen estar els empresaris i possibles inversors???

#1 Guillem de Varòic, Varòic, 03/02/2010 - 11:50

Mai hauria dit que arribaria a donar-lis la raó als Cuidadanus, però aquest invent del tripartit és tant bèstia que ja tothom coincideix de manera transversal en que son uns vulgars saquejadors de presupostos.