Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2011. 12:09h.

El 'tripartit' força la compareixença de Mena i Cleries

Hauran de donar explicacions pel "desgavell i les injustícies" amb el pagament del PIRMI

El 'tripartit' força la compareixença de Mena i Cleries

Mena i Cleries, al Parlament, en una foto d'arxiu

Els grups del PSC, d’ICV-EUiA i d’ERC han presentat al registre del Parlament la petició de convocatòria urgent de la Diputació Permanent perquè els consellers d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i Benestar Social, Josep Lluís Cleries, hauran de comparèixer al Parlament per explicar el canvi de gestió en la paga de la renda mínima d'inserció, la PIRMI.

La sol·licitud de convocatòria de la diputació permanent l’han entrada al registre la diputada socialista, Montserrat Capdevila, i les portaveus d’ICV-EUiA, Dolors Camats, i d’ERC, Anna Simó.

En el seu escrit sol·liciten “amb caràcter urgent i immediat, la convocatòria de la diputació permanent, per tal que el Govern, a través del conseller de benestar i família i del conseller d’empresa i ocupació, doni explicacions sobre el desgavell i les injustícies ocasionades pel canvi del mecanisme de percepció de la renda mínima d’inserció el mes d’agost”.

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, té previst convocar la mesa per a aquest dijous perquè acordi la tramitació de la petició dels tres grups, i posteriorment convocar una reunió de la mesa amb els representants dels grups a la diputació permanent per acordar la convocatòria i l’ordre del dia de la sessió de la diputació permanent.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi Alzuria, Barcelona, 19/08/2011 - 11:47

Després de 7 anys de govern tRIPartit, quans anys veurem tRIPartit fent oposició plegats? S'haurien de coaligar i deixar-se de farses. Per cert, amb ells el PIRMI es donava a tort i a dret i ells són els que han deixat les factures per pagar. Poques vergonyes!!

#7 Mariona, Barcelona, 16/08/2011 - 13:49

Qui tindria de donar explicacions es el Tripartit del que va passar administrativament en les dues últimes legislatures perquè Catalunya estigui en una situació tan precària i que l'actual Govern tingui de fer aquestes retallades tan traumàtiques.

#6 Séneca, Barcelona, 13/08/2011 - 03:55

No us deixaran respirar. Això tot just comença. Heu de explicar-vos millor; si haveu decidit purgar aquesta prestació (molt be!) no us amagueu i digueu que està pensada pels ciutadans catalans/espanyols, no pas per qualsevol aprofitat foraster (45% del PIRMI és per a ells).

#5 Joan, Barcelona, 12/08/2011 - 19:50

Magnífic, que compareixin i preguntin als representants del extingit tristparit perquè es donaven algunes d'aquestes ajudes sense cap control. Coneixent com les gasta en Mena, segur que sortirán esquilats

#4 Gil, barcelona, 12/08/2011 - 16:06

Són incompetents: no saben que quan s'ha de fer un canvi en la forma o en la revisió d' un pagament, s'avisa un mes abans i es dóna el temps suficient i facilitats per a la revisió.Si durant el procés es descobreix frau, es comunica a qui correspon i només en aquest cas es deixa de pagar.

#4.1 kim, hospi, 12/08/2011 - 19:42

Mira maco, s'ha descobert un frau i el tripy no sap com amagar-ho. En comptes de defensar la gent de be defensen els estafadors.

#4.2 Terraxa, Terrassa, 16/08/2011 - 14:45

Incompetents ho són tpts els polItics, els del Tripartit cum laudem, ara només faltaria que en cas de frau haguessim d''avisar abans. El Tripartit és qui hauria de comparéixer en un judici popular, carregats de cadenes, per explicar el ROBATORI al ciutadá catalâ durant els dos tripartits.