Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2010. 19:02h.

El tripartit gasta 223.000 euros a una campanya sobre la llei de la dependència

CiU recorda que molts beneficiaris no estan cobrant els ajuts

El tripartit gasta 223.000 euros a una campanya sobre la llei de la dependència

Josep Lluís Cleries, en una imatge d'arxiu

CiU ha denunciat que el tripartit ha tret a concurs la licitació d'un contracte de serveis per impulsar una campanya publicitària sobre la llei de dependència amb un cost de 223.860,40 euros. El diputat convergent, Josep Lluís Cleries, ha indicat que mentre el Govern destina aquests diners a la campanya "moltes persones esperen i desesperen sense rebre els ajuts que els corresponen segons l'esmentada llei".

Segons Cleries, “no hi ha diners per pagar els ajuts, però s’inverteix en publicitat, que només té un sentit: tapar el fracàs del tripartit a l’hora de desplegar la llei”. Ha recordat que “per dos cops hem ofert al tripartit de tancar un acord global per a tirar endavant el correcte desplegament de la llei de la dependència, però el tripartit l’ha rebutjat reiteradament i, en lloc d’això, prefereixen llençar una campanya publicitària per convèncer a les persones afectades de les excel·lències d’una llei que no està responent a les seves expectatives”. Segons el diputat de CiU, “és un contrasentit”.

Cleries ha reclamat al Govern que "no impulsi aquesta campanya i inverteixi la quantitat que hi pensa destinar a les persones. Que les destinin a les persones i no a l'autobombo".


Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 laila, bcn, 07/04/2010 - 11:28

Igual que la publicitat dels semàfors de l'ajuntament de bcn. Costa més el farciment que el gall

#2 Manel, Granollers, 06/04/2010 - 20:01

només foten autobombo i propaganda pamfletaria, ara de cumplir res de res com en SetaPé, és l´única cosa que sap fer el tripartit

#1 Fran, Llinars, 06/04/2010 - 19:50

Aixo ja no es noticia,ells van a la seva. No n´hi ha pelas pels dependents pero si x la campanya buscant redits electorals.Si aixo fos 1 terra amb collons aquets ja estarien fora,pero com aqui tot deu esta subvencionat tothom a callar.