Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2009. 14:25h.

El tripartit gira full a l'Estatut

El tripartit se centrarà en les "polítiques socials" a l'espera de la sentència sobre l'Estatut

El tripartit gira full a l'Estatut

Montilla, amb Aurora Masip, durant la roda de premsa

El Govern està decidit a girar full a l'Estatut i impulsar les "polítiques socials", segons ha explicat el president de la Generalitat, José Montilla, que ha protagonitzat la segona roda de premsa del Govern després de les vacances, el que habitualment obre el nou curs polític. A l'espera de la sentència del Constitucional sobre l'Estatut i després d'assolir "un bon acord de finançament" -en paraules del mateix Montilla-, "el que preocupa al Govern és la crisi econòmica", ha manifestat. No és habitual que el president comparegui en roda de premsa. De fet, superat amb escreix la meitat de la legislatura només n'havia fet cinc anteriors.

El president considera que aquesta "és la resposta de la societat catalana que necessita aquest moment" en referència a la crisi. D'acord amb aquest plantejament, l'Executiu ha aprovat una sèrie de mesures socials com augmentar el volum de beques-menjador a 15 milions i accelerar l'Acord per l'Ocupació Juvenil, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep-Maria, Barcelona, 02/09/2009 - 15:07

Com tothom sap, l'Estatut (que tracta del finançamentno) té tes a veure amb els problemes que afecten els ciutadants. Quina barra!

#5 FF, BCN, 02/09/2009 - 13:50

Doncs a mi l'Aurora Masip aquesta em dona morbo...

#4 Pablito, Barcelona, 01/09/2009 - 20:49

Polítiques socials? maniii? Suposo que serà un acudit perquè el trippy no entén de polítiques socials, només entén de fotre CIU i d'anar cada dia a dinar al Gaig, vivint a tot tren a costa dels sacrificats catalans.

#3 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 01/09/2009 - 18:22

I al tripartit qué cony li importa l'estatut. Només els importaba quant governaba el PP a l'estat i CiU a Catalunya, però ara que ells manen a tot arreu, uf, quina mandra!!.

#2 Ramon, el masnou, 01/09/2009 - 18:21

kropotkin ya te gustaria a ti que fuera eso...Por politicas sociales se entiende gastaran Millonadas en mantener a los "nous catalans"..no vaya a ser que delincan...