Publicitat
Política · 10 de Març de 2010. 14:51h.

"El tripartit ha fracassat"

El columnista Francesc-Marc Álvaro creu que "genera un alt rebuig"

"El tripartit ha fracassat"

Álvaro, en el centre, en una imatge d'arxiu

El columnista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro, ha assenyalat, en un article d'opinió, que "a Catalunya hi ha un corrent de fons que tots els sondejos detecten de manera unànime: el tripartit genera un alt rebuig, fins i tot entre molts dels votants de les forces que el sustenten".

El periodista considera que "és palpable, en canvi, una caiguda imparable de la marca tripartida, assumida fins i tot (en públic o en privat) per consellers del Govern Montilla. Passar de criticar el tripartit a votar Mas no és una cosa que succeeixi de manera mecànica i general, òbviament. Per això els dirigents de CiU no haurien de vendre la pell de l'ós abans de caçar-lo".

Álvaro afirma que Catalunya "no necessita un tercer tripartit. I qui pot frenar la repetició de tan desacreditat model? Només Mas. Seran vots prestats, la majoria d'ells. Uns sufragis res incondicionals, que fan un encàrrec clar al presidenciable de CiU: faci funcionar el Govern, atrevir a prendre decisions estratègiques, i posi al capdavant del país perquè Catalunya surti del compromís i torni a ser respectada".

"El tripartit ha tingut dues oportunitats i ha fracassat. Aquesta vegada, votants poc o gens propers a CiU donaran la seva confiança a Mas perquè redreci la nau. El líder nacionalista ha de gestionar amb intel·ligència, ja des d'ara mateix, aquest capital d'modesta il·lusió per descart", sentencia.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Civis, Sant Cugat, 11/03/2010 - 14:22

Quan no fas res ambiciós és difícil equivocar-se. L'únic problema del govern actual és aquest. Li demanem més que al de CiU.

#5 alfred, barcelona, 10/03/2010 - 23:23

No hace falta moverse mucho para apreciar en cualquier conversación de caracter privado en gente simpatizante e incluso militante de la internacional papanatas, que reconocen que esto se acaba. Y Marc Alvaro es un buen cronista aunque sea poco imparcial.

#4 Nil, Cabanes (Alt Empordà), 10/03/2010 - 23:17

No, si coses n'ha fet el tripartit. Bastant malament, per cert.

#3 Pep, Alt Empordà, 10/03/2010 - 19:23

Curiosament els Convergents pensen que si repeteixen cada dia mil vegades que el govern no ha fet res, esborrarán l.acció de govern dels ùltims 7 anys i les prop de 80 lleis aprovades nou estatut inclòs.amb 7 anys mes lleis i sobirania que 23 anys de CiU

#2 Pep, Alt Empordà, 10/03/2010 - 18:15

Vaja el Marc Alvaro un periodista molt neutral..je jeje,aquest és tan Convergent que un talibà al seu costat és moderat en el seu radicalisme ideològic!! prop de 80 lleis que donen progrès i sobirania al país en quasi dues legislatures és el que comte