Publicitat
Política · 11 de Juny de 2008. 19:06h.

El tripartit porta cessats 800 funcionaris de l'època de CiU

La federació nacinalista denuncia una caça de bruixes

El tripartit porta cessats 800 funcionaris de l'època de CiU

El conseller Ausàs -la costat de Joan Ferran, president de la comissió- al Parlament

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha admès durant la seva compareixença a la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament que s’han cessat 847 funcionaris del seu lloc de treball, la qual cosa ha suposat una despesa de 291.970 euros anuals per compensar la diferència entre els nous llocs de treball assignats (de nivell inferior) i el grau personal dels funcionaris assolit per carrera administrativa. Ausàs ha reconegut també que hi ha 344 llocs singulars amb responsabilitats especials, que haurien de ser ocupats per a funcionaris qualificats, que hores d’ara estan ocupats per personal interí i també que s’han contractat 7.629 persones de reforç. La diputada de CiU Pilar Pifarré ha denunciat, en aquet sentit, que “el tripartit està cessant funcionaris per a contractar personal interí de confiança política sense qualificació” i ha assegurat que el tripartit està realitzant un mal ús dels diners dels contribuents que acabarà pagant “una administració de fireta on hi haurà molt personal que no tindrà res a fer perquè l’excès de contractació provocarà que només hi hagi diners per a pagar les nòmines”.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 pepa, granollers, 12/06/2008 - 17:40

Com sí no col·locarien els seus que no pleguen ni a cop de vent.

#36 pep manresa, manresa, 12/06/2008 - 17:37

Després de llegir els comentaris observo que n'hi ha per tots els gustos, només un argument, si el nombre de funcionaris s'ha multiplicat per tres intueixo que el nombre d'endollats també. De fet tot lliga: Tri-partit vol dir multiplicat per tres.

#35 Per què el Sr. Ausàs no demana el "cessament" de l'alcalde de Vilaller, lleida, 12/06/2008 - 17:35

És una pena que les "purgues" només es facin per raons de clientelisme i conquesta de poder. ¿Per què el Sr. Ausàs no demana la dimissió immediata de l'alcalde d'ERC a Vilaller (imputat per la fiscalia)?. Cal que la política recuperi l'ètica.

#34 CIU ha de callar: la vergonya del seu regidor a Vilaller, lleida, 12/06/2008 - 17:26

El cas Vilaller il·lustra molt bé el que li passa a CIU. És capaç de fer qualsevol cosa per recuperar el govern, i així poder donar de menjar els seus. A Vilaller CIU va mentir al poble i ara el seu regidor cobra més de 2000 euros/mes de l'ajuntament.

#33 Toni, Barcelona, 12/06/2008 - 16:24

És lògic, han de fer lloc per a col·locar els seus. És la tàctica habitual dels sociates a les comunitats on manen (Andalusia i Extremadura, tenen la ràtio de funcionaris per habitant més alta d'Europa). Estómacs agraïts que voten en massa.