Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2010. 14:40h.

El tripartit s'imposa a Òmnium

Montilla anirà al capdavant amb la senyera i els dos lemes en petit

El tripartit s'imposa a Òmnium

El lema quedarà partit

El tripartit s'ha imposat a Òmnium en la manifestació de dissabte vinent en contra de la sentènca de l'Estatut. Després d'un llarg estira-i-arronsa durant els últims dies s'ha arribat a una solució de compromís: a primera fila hi anirà el presidnet de la Generalitat, José Montilla, i el del Parlament, Ernest Benach, juntament amb la resta d'institucions amb la senyera. El lema inicial d'Òmnium "Som una nació. Nosaltres decidim" estarà partit en dos amb cartells més petits.

Darrera hi anirà el lema inicial de la manifestació -l'esmentat "Som una nació. Nosaltres decidim"- amb la pancarta original. La fórmula ha estat fruït d'una llarga negociació entre el tripartit i la resta d'organtizadores i no ha agradat a tothom: CiU s'ha inhibit en considera que era una solució equivocada.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#68 Juanc, Barcelona, 10/07/2010 - 10:04

La señera, bandera democrática, va a ir con dos lemas que infringen la ley. Esto es un insulto a la señera. Sería mas coherente llevar una bandera negra con una calavera y dos tibias cruzadas..

#67 Ursus, Vallfogona, 09/07/2010 - 16:15

L'Urko és un espanyolista-autonomista que anirà a la mani al costat de Montilla demanant caritat per a l'Estatut.

#66 Urko, BCN, 09/07/2010 - 14:30

fàstic,fastic i fastic... una manifestació de xarnegos amb un andalús al capdavant,
..sort que els catalans de veritat estem per sobre d'aquesta pallassada

#65 Bernat, Barcelona, 09/07/2010 - 12:37

Quina covardia,els manifestants.Quins autonomistes! Se suposa que estan en contra dels polítics pel que han fet i resulta que es manifestaran al seu costat. Ha! Com es pot ser tan ridícul i covard? I a sobre reculen el lema i hi posen davant el Montilla.

#64 Josep, Barcelona, 09/07/2010 - 11:23

Ja que no es posen d'acord amb el lema de la parcarta l'inici de la manifestació aquest podria ser el següent. NO TENIM SUFICIENT AMB EL TRES PER CENT, VOLEM EL DEU PER CENT. igual el accepten tots els polítics, i sindicats