Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2010. 19:00h.

El tripartit 'ven' dos cops la mateixa notícia

Primer com a projecte de llei i després com a decret

El tripartit 'ven' dos cops la mateixa notícia

El conseller Huguet ha actuat aquest dimarts com a portaveu del Govern

El Govern ha anunciat aquest dimarts -amb el conseller Huguet de portaveu- que "accelera l'eliminació d’entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya" i que ha aprovat el decret llei de mesures de racionalització i simplificació de l'estructura del sector públic de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el qual accelera els tràmits per a l'eliminació de 7 entitats públiques.

En concret, "la supressió de 7 entitats públiques: l'Institut per a la Promoció i la Formació Cooperatives; l'Institut d'Estudis de la Salut i de l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut,; l'Institut de diagnòstic per la Imatge; EQUACAT SA, Viatges de Muntanya SA; Remodelaciones Urbanas SA; i el Consorci Urbanístic per al Desenvolupament de la Vila Olímpica i el Parc de la Draga".
 
Però el Govern ja va anunciar el passat dia 20 -en aquest cas amb Carod-Rovira de portaveu- "l l’eliminació de 7 entitats públiques: l’Institut per a la Promoció i la Formació Cooperatives; l’Institut d’Estudis de la Salut i de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut,; l’Institut de diagnòstic per la Imatge; EQUACAT SA, Viatges de Muntanya SA; Remodelaciones Urbanas SA; i el Consorci Urbanístic per al Desenvolupament de la Vila Olímpica i el Parc de la Draga". En el primer cas va ser un projecte de llei i, en el segon, un decret, que ha estat la fórmula adoptada al final pel Govern.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 peret, pirineu, 03/08/2010 - 22:10

Huguet MENTIDER
El turisme ha baixat a tot Catalunya( menys a les cases sociates subvencionades del pirineu) i sino pregunta ......

#1 joan, girona, 03/08/2010 - 21:35

Per que en la llista no hin son les ''CAMBRES DE LA PROPIETAT URBANA'' xupopteres de subvencions encobertes adjudicades a dit..? A la resta del estat ja estan suprimides,a Catalunya encara no..!!! quins interesos si mouen .?
Un altre PALAU de la MUSI