Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2019. 17:18h.

El TSJC denuncia que Joana Ortega ha incomplert la condemna

Per treballar com a assessora del Departament d'Empresa malgrat estar inhabilitada

El TSJC denuncia que Joana Ortega ha incomplert la condemna

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha denunciat als jutjats d'instrucció de Barcelona que l'exconsellera de Presidència Joana Ortega ha incomplert la condemna que se li havia imposat en haver estat treballant com a assessora del Departament d'Empresa durant sis mesos malgrat estar inhabilitada en la condemna per les votacions del 9-N.

L'Alt tribunal recorda en una resolució que durant el període en què Ortega ja estava inhabilitada va exercir com a assessora de la conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat. L'exconsellera va ser contractada per l'administració catalana entre maig i octubre de 2019, quan la seva inhabilitació havia entrat en vigor el 23 de gener, fet pel qual el Tribunal no dóna per liquidada l'execució de la sentència que li va imposar de nou mesos d'inhabilitació.

Segons el TSJC, l'activitat que va exercir Ortega "presenta totes les traces requerides per a ser tinguda com a activitat o càrrec anàleg a l'exercici de funcions de govern autonòmic, impedides per la pena d'inhabilitació imposada".

L'exconsellera Joana Ortega ha afirmat en una piulada que "no he incomplert res" i ha anunciat que recorreran la resolució per "defensar la meva innocència". "Ara el TSJC insta que se m'investigui per haver assessorat el govern uns mesos. La sentència estableix inhabilitació per 'càrrecs públics electes i funcions de govern'. No he incomplert res. Recorrerem. Seguim per defensar la meva innocència. Gràcies pel suport" ha escrit a la xarxa social.

98844-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Sarah, Tabarnia, 11/12/2019 - 12:33

Obviamente no ha incumplido nada porqué... no ha pegado ni un sello. Sólo se trataba de recolocarla y llevarse el sueldecito fresco, malpensados!!!!!

#17 No hi ha fonaments legals, Chez Titole, 11/12/2019 - 11:25

Atès que els assessors no foten ni brot, acusar a la honorable ex-president(a) de treballar no te suport jurídic. altre cosa fora que treballès per viure, que no és el cas.

#15 arm, figueres, 11/12/2019 - 08:39

tu no ets assessorat res, et varen fer allo tant tipic de convergencia, col.locarte perque cobris 70000 euros sense fer res, haurien tambe de investigar a la persona que et va col.locar i fer-li pagar els 70000 euros, aixi n' aprendrien

#14 Capit@n España, The broquil is over, 11/12/2019 - 07:36

https://www.youtube.com/watch?v=Go5EQjobNwA

#13 Casandra, BARCELONA, 11/12/2019 - 06:26

Otra que le cogió el gusto a salarse la ley y seguir "en la rosca" peti qui peti.
Una mas que nos revela el estado de la cuestión: No se ha movido nada. Todo es representación para la galería de pagafantas que pagamos sus lujos.
En Enero excarcelan a los presos y a cambiar cromos.
De vergüenza.