Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2022. 16:37h.

El TSJC envia a judici la consellera de Cultura

També Josep Maria Jové i Lluís Salvadó pels preparatius de l'1-0

El TSJC envia a judici la consellera de Cultura

El TSJC ha dictat l'obertura de judici contra la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; el dirigent d'ERC al Parlament i l'exsecretari general de Vicepresidència, Josep Maria Jové, i l'exsecretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, pels preparatius del referèndum de l'1-O.

Garriga, que en aquell moment era directora de Serveis de Vicepresidència i Economia i Hisenda, està processada per un presumpte delicte de desobediència greu, mentre que a Jové i Salvadó també se'ls atribueixen els presumptes delictes de prevaricació i malversació.

La Sala Civil i Penal del TSJC ha dictat l?obertura de judici després de donar per conclosa la investigació contra ells. L'alt tribunal català ha rebutjat diverses proves proposades per la defensa. Ara haurà de passar la causa al fiscal perquè presenti l'escrit d'acusació.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Facholin, Barcelona, 19/11/2022 - 08:39

Tranquilos todos/as, pedro sanchez, s.a. velara por todos vosotros/as.

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 18/11/2022 - 20:13

Lluís Salvadó solo se dejara juzgar por magistradas de mamelles grosses. Me lo ha dicho personalmente..jajajaja

#3 Luigi., Barcino, 18/11/2022 - 19:04

También,la AN envía a juicio a Gonzalo Boye.

#2 Arnat, Barcelona, 18/11/2022 - 16:50

Aquell parell de fariseus volien aplicar el guió de la moleskine per expoliar al contribuent i fer d'aquest dissortat territori un camp de concentració on només hi tindria vida qui els rendís tribut i pleitesia. El barrufet tremolant detingut i el mamelles ordenant a la secretaria: "tira els papers per la finestra". Ara que els apliquin mà dura

#1 Marc de Vich, Vich, 18/11/2022 - 16:50

Si el niñato chulo piscinas, heredero de la fortuna de Franco, los ha puesto adrede para que pasara esto, que no sabe, que la justicia es lenta pero fiable, y van a dar con todos, ¿cuantos cuentos les han contado?, para no darse cuenta de la realidad, la democracia es eso, ¿quien la hace la paga? y en esa estamos, y así hasta el final