Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 16:09h.

El TSJC estudiarà si imputa o no el número tres del PSC

El jutjat d'Instrucció de Sabadell no pot decidir sobre Daniel Faernández donada la seva condició d'aforat

El TSJC estudiarà si imputa o no el número tres del PSC

Daniel Fernández, en una imatge d'arxiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) estudiarà si imputen o no el diputat del PSC, Daniel Fernández, pel 'cas Mercuri'.

El magistrat d'instrucció 1 de Sabadell, Ramon González, que instrueix el cas ha enviat avui a la Sala Civil i Penal del TSJC la resolució motivada i la documentació sobre la peça separada que afecta Daniel Fernández, donada la seva condició d'aforat com a diputat al Congrés.

En uns dies, la documentació arribarà al TSJC i serà aquesta sala la que estudiarà el cas i resoldrà si acorda la imputació de l'aforat o no.

L'exsecretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández, va ser relacionat el passat mes de novembre amb l'Operació Mercuri i el seu nom consta en les diligències prèvies. Fernández, que és diputat al Congrés, no pot ser imputat pel Jutjat d'Instrucció de Sabadell en ser aforat i la decisió està en mans ara del TSJC.

Agents dels Mossos, en efecte, es van desplaçar a la seu dels socialistes al mes de novembre, just abans d'una roda de premsa convocada precisament per explicar l'Operació Mercuri, per demanar a Fernández que prestés declaració pel cas.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat