Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2019. 14:37h.

El TSJC evita responsabilitzar Torra

El president va demanar "apreteu" als CDR

El TSJC evita responsabilitzar Torra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemna "de manera rotunda i enèrgica la cadena de sabotatges a les seus judicials que, aquesta matinada, han estat pràcticament generalitzats a tot el territori". Tot i així, el TSJC evita cap indirecta cap el Govern de la Generalitat i el seu president, Quim Torra, malgrat el conegut "apreteu i feu bé d'apretar" amb que va encoratjar els CDR, que aquesta matinada han omplert d'excrements els jutjats.

El TSJC considera que "aquest tipus d'accions són inacceptables en un Estat de Dret i demanden la depuració de les responsabilitats que poguessin derivar-se'n". "Aquestes accions coordinades, que venen repetint-se des de fa mesos, constitueixen un atac material que no altera la normalitat amb què els representants del poder judicial en cada partit judicial atenen i resolen els assumptes que els ciutadans els plantegen en defensa dels seus drets", remarquen.

"Tanmateix, la seva reiteració ens porta a manifestar la nostra més ferma repulsa a qualsevol acció tendent a alterar el normal funcionament de les Institucions de l'Estat". "La successió de sabotatges ha provocat el dia d'avui una important incidència en l'obertura dels edificis judicials, al punt d'obligar el tancament d'algunes instal·lacions", lamenten.

"Això ha tingut influència directa en el servei al ciutadà, per no poder ser atesos amb la dignitat que mereixen, la qual cosa lamentem pels perjudicis que els pugui ocasionar, així com a jutges i jutgesses, fiscals, lletrats i lletrades i conjunt de professionals que puguin veure's afectats", conclouen.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Aclaración, Barcelona, 05/02/2019 - 16:17

Y luego nos repiten una y otra vez lo de la separación de poderes, ¿verdad Okupa ?

#3 OFNI, Barcelona, 04/02/2019 - 15:11

"Apreteu i feu bé d´apretar". Chis Torra.
"Prrrrrrtttt prrrttttttt prttttttttt". Vicenç Pardal,Villagüevo.

#2 Vikander , Cornellá , 04/02/2019 - 14:52

Eso está muy bien, pero haremos algo o TAMBIÉN quedarán impunes?

#1 Leonor, Barcelona, 04/02/2019 - 14:49

Que caros nos van a salir los presupuestos del okupa.