Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2021. 20:34h.

El TSJC jutjarà Pau Juvillà per desobediència

El tribunal desestima la sol·licitud de nul·litat del diputat de la CUP

El TSJC jutjarà Pau Juvillà per desobediència

El TSJC s'ha declarat competent per jutjar el secretari tercer de la Mesa de Parlament i diputat de la CUP Pau Juvillà, per a qui la fiscalia demana vuit mesos d'inhabilitació per negar-se a retirar els llaços grocs de l'Ajuntament de Lleida en la campanya de les municipals de 2019.

D'aquesta manera desestima la sol·licitud de nul·litat que va interposar Juvillà contra l'exposició raonada que va remetre un jutge de Lleida perquè fos l'alt tribunal català qui el jutgés, un cop va obtenir la condició d'aforat a l'ésser elegit diputat al Parlament en les eleccions autonòmiques del passat 14 de febrer.

La sala penal i civil del TSJC ha acordat ara declarar la seva competència per jutjar Juvillà, si bé reconeix que el jutge d'instrucció va cometre una "irregularitat processal", ja que des que va declarar conclosa la fase d'instrucció i va acordar remetre el cas a l'òrgan d'enjudiciament, va perdre la seva competència en el cas.

El TSJC puntualitza que "resulta meridianament clar" que aquesta situació no ha originat cap "indici d'indefensió material amb virtualitat suficient per declarar nul·la l'exposició raonada" en què l'instructor de Lleida va remetre el cas a l'alt tribunal català.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lepero, Barcelona, 12/07/2021 - 23:55

Pero lo hizo en plan pacífico, sin matar a nadie ni nada, como los héroes separatas. Estos jueces son cada día más revanchistas y vengativos, como dice el falconetti.

#2 A.Bcn, Barcelona, 12/07/2021 - 22:51

Duro con esta chusma, una y otra vez, hasta que aprendan cual es su lugar.

#1 Lobisome, BCN, 12/07/2021 - 21:11

... y aún tienen suerte de que la gilipolle.z no esté tipificada como delito...