Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2008. 09:12h.

El TSJC obre diligències per prevaricació a Ramon Camp

Al vicepresident del Parlament, proposat per CiU pel CGPJ, li imputen irregularitats en un concurs públic de xòfer

El TSJC obre diligències per prevaricació a Ramon Camp

Ramon Camp

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha obert diligències per prevaricació a Ramon Camp, vicepresident del Parlament i que acaba de ser proposat per CiU com a vocal del renovat Consell General del Poder Judicial (CGPJ), segons informa El Punt. Les diligències s'han obert a Camp i sis membres més d'un tribunal per cobrir una plaça de xòfer al Parlament.

La justícia investiga si Ramon Camp, vicepresident del Parlament per CiU, i sis membres més d'un tribunal qualificador van cometre un delicte de prevaricació en l'adjudicació d'una de les places de xòfer que estaven en joc en un concurs públic. Aquesta imputació parteix d'una querella formulada per un particular el 7 d'abril passat. Aquest particular havia quedat exclòs d'aquest concurs oposició.

Segons fonts judicials, el guanyador de la plaça de xòfer havia quedat apartada, ja que no va presentar a temps la documentació necessària. També es qüestionen les valoracions de les proves de selecció previstes en aquesta oposició. És per això que l'afectat va posar una querella contra els membres del tribunal que avaluava la prova de xòfer, que presidia el diputat Ramon Camp. Com que l'imputat és un diputat al Parlament, a més de vicepresident segon, la instrucció d'aquest procediment va a càrrec del TSJC, que haurà d'escatir si s'ha comès un delicte.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Barcelona, 11/09/2008 - 17:35

La sociovergència serà magnífica per a Catalunya, per als fabricants de morrions i pels cirurgians d'hèrnies discals.

#3 Ignatius, Barcelona, 11/09/2008 - 14:24

Que no, home, que no, segur que es tracta d'un error. Tothom sap que la delinqüència parla castellà.

#2 Pako, Santako, 11/09/2008 - 13:16

El nacionalisme català vol tocar caler de ben aprop...ja veieu per a què: CORRUPCIÓ. Com va dir un professor meu de ciencies polítiques: EL PODER BEN LLUNY DEL POBLE!

#1 Kropotkin, Vic, 11/09/2008 - 11:05

Todos los juristas de reconocido prestigio que recomienda CiU son mas peligrosos que una piraña en un bidet.... ¿Porque será? ¿Es que los de CiU solo conocen a este tipo de jurista...?