Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2011. 17:16h.

El TSJC ratifica la prohibició de la manifestació de PxC a Salt

Anglada afirma que "ha perdut la llibertat d'expressió davant dels guetos, el vandalisme i el radicalisme islamista"

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó al departament d'Interior de la Generalitat i ha confirmat la prohibició de la manifestació convocada per aquest dissabte per la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) en contra de la construcció d'una mesquita a Salt (Girona).

El TSJC ha ratificat l'ordre que prohibeix la manifestació, que Interior no va autoritzar davant el risc que s'alteri greument l'ordre públic. En la resolució d'Interior ara ratificada, s'argumenta la prohibició de la convocatòria de la plataforma xenòfoba perquè s'aprecien "raons fonamentades" que permeten preveure que si se celebrés la protesta es produirien "greus alteracions" de l'ordre públic.

La convocatòria de Plataforma per Catalunya (PxC), a la qual havien mostrat el seu rebuig diversos grups d'immigrants i col.lectius independentistes i antisistema, estava convocada per dissabte, a les 18.00 hores, per protestar per la construcció d'una mesquita al polígon de Torremirona de Salt.

Josep Anglada, líder de PxC, ha manifestat, mitjançant el Facebook, que "estic trist perquè ha perdut la llibertat d'expressió davant dels guetos, el vandalisme i el radicalisme islamista. Però de moment gracies a nosaltres molts catalans s'estan plantejant moltes coses que abans la casta política amagava".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#16 Xavier, Tarragona, 28/08/2011 - 08:32

¿Quien ha dado permiso a esa "contramanifestacion contra el racismo" para manifestarse? NADIE. ¿Alguien les ha impedido llevarla a cabo? NO. Anglada y PxC piden los permisos para manifestarse legalmente y se los niegan. Aquí hay dos varas de medir, para unos todo reverencias y para otros todo palos

#15 Joan, Igualada, 27/08/2011 - 15:38

L' han prohibit per culpa de les agressions dels moros... Doncs que fiquin més seguretat.
Ha guanyat la violència i no la democràcia.

#14 albert, girona, 27/08/2011 - 14:23

M'en tristeix quan la gent dona suport un franquista, anti català que ha passat a ser un fals defensors de catalans. Ningú conquista a ningú. En els anys seixants també va haver hi immigració, i que els espanyols van conquistar Catalunya. Tots som un sol poble visca catalunya!

#12 carracuca, barcelona ESPAÑA, 26/08/2011 - 23:27

o echamos a los moracas cuanto antes a base de muchas PxC o ellos acabarán con ESPAÑA, estos sociatas, pijoproges y rojerío en general les dan carta blanca y les ayudan con nuestro dinero. ¡¡¡FUERA MOROS DE ESPAÑA Y NI UNA MEZQUITA EN NUESTRA TIERRA!!!

#12.1 jajajjajaaa, barcelona, 27/08/2011 - 13:55

vamos a ver ignoirantes la entrada masiva de inmigrantes se produjo con Aznar.....sus amiguito smepresarios necesitaban mano de obra barata

#11 carracuca, barcelona ESPAÑA, 26/08/2011 - 23:23

argumentan para prohibirla que pueden alterar el orden público, en cambio a los laicos, violentos y alborotadores de madrid sí que se la permitieron cuando la visita del Santo Padre en la JMJ. Eso es lo que interesaba a zp y sus secuaces, desorden y lío en las calles contra los católicos.