Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2009. 15:17h.

El 'Tutu' i el 'Berman' de Sirera

Els regidors populars haguessin donat suport a Sirera si aquest "echara la vista atrás"

El 'Tutu' i el 'Berman' de Sirera

Òscar Berman, regidor a Palafolls, amb camisa blanca

El diputat del PPC, Daniel Sirera, va fer referència en el seu sms als càrrecs del PP que estarien disposats a donar-li suport en cas que hagués decidit plantar cara Alicia Sánchez Camacho, durant el darrer congrés de la formació. Sirera confessava en aquest missatge adreçat a la també diputada Carina Mejías que no es va presentar "porque al volver la vista atrás estaría tu, el Tutu, el Berman, la Nadal y cuatro más. Este partido es una mierda".

Aquest 'Tutu" de Sirera és el primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Pontons Josep Tutusaus i Besante, que forma part del govern municipal de la localitat, governada pel PP en coalició amb CiU. Tutusaus va presentar la dimissió el passat mes de març per les diferències que té amb l'actual direcció del partit, encapçalada per Alícia Sánchez Camacho, que  en el darrer congrés el va apartar de l'executiva.

Per la seva banda, "el Berman" és en realitat Òscar Berman, president del PP a Palafolls i regidor a l'oposició en aquesta mateixa localitat.

Josep Tutusaus

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep, Barna, 06/10/2009 - 22:55

La Guardia Mora de Sirera eran en el primer nivel Carina Mejías, José Llobet , Riera de Badalona y Josep Tutusaus.

#2 Pep, Pontons, 06/10/2009 - 18:42

El Josep Tutusaus es una excelent persona i un politic proper als problemes de la gent presenti com es presenti jo el votare ara i sempre, no te res a veure on milita es una persona compromesa i un catala com cal, gracies tutu.

#1 Tiger Woods, Baix Llobregat, 06/10/2009 - 17:52

El PPC gobierna Pontons en solitario desde hace 10 años. Tutusaus dimitio de Presidente del PPC del Alt Penedes. Un poco de rigor, por favor!!