Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2021. 17:40h.

El vicepresident de l'ANC diu que l'important no és "donar la cara"

David Fernàndez prefereix "accions efectives de desconnexió"

El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, David Fernàndez va afirmar ahir, al programa 'Catalunya opina' de 8TV, que "donar la cara o no donar la cara, per mi, és un concepte que no té cap mena de valor".

"Per mi el que té valor són accions efectives de desconnexió", va explicar el vicepresident de l'ANC. "A mi el que m'importa és que es faci la independència", va afegir. "Estic aquí fent política per fer la independència, per res més", va justificar.

El director d'e-notícies, Xavier Rius, va replicar les paraules del vicepresident de l'ANC . "Aquest senyor acaba d'enfonsar el procés", va afirmar. "Amb tot el que han fet ara no volen donar la cara?", va afegir en la seva intervenció.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#17 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, ELS COVARDS NO DONEN LA CARA , 10/09/2021 - 21:00

EL INDEPENDENTISME SUFRE " EYACULASION PRECOS " Balla que cada dia que pasa PERD FORÇA .LA MANIFESTACIÓ DEL 11 DE SEPTEMBRE .En Català en dien MOLT DE SOROL PER NO RES .Que vui dir LA MANIFESTACIÓ DE LA DIADA no serbeix de res Catalunya no i guanya res AL Contrari cada Dia que pasa anen de Malament a Pitjor ,per culpa del govern català

#16 Marti , Palafrugell, 10/09/2021 - 12:51

De donar la cara res de res, no fos que els hi caiguessin un jec d'osties.

#15 LocoMujik, Alacant, 10/09/2021 - 11:22

Sr Rius... no és queixi!!!!...l'han posat a vostè al cartell de la Diada!!!!...

#14 no soy nadie, esplugues de llobregat, 10/09/2021 - 08:09

Hay que tener mucho cuidado al enfrentarse dialecticamente con estos infraseres emocionales, se tienen muy bien estudiadas las preguntas y respuestas a dar. De todos modos, esa superioridad moral que tanto les gusta restregar por la cara de los no lazis resulta enervante y cada vez es más fácil perder los nervios con ellos, cuidado.

#13 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 10/09/2021 - 07:51

Para los secesionistas lo importante de verdad es expandir y acrecentar el odio, sin el odio dependerian de los argumentos y éstos son inexistentes