Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2018. 09:25h.

El vicepresident del Parlament renya el president

Josep Costa considera que Torrent farà "el ridícul" si va a Estrasburg

El vicepresident del Parlament, Josep Costa (JxCat), ha desautoritzat el president de la Cambra, Roger Torrent (ERC), per la seva decisió de portar a Estrasburg l'investidura de Puigdemont. Costa ha advertit que això podria suposar "fer el ridícul", ha criticat "el cop d'efecte mediàtic" de Torrent i ha assegurat, a diferència del que defensa ERC, que aquest en cap moment li va anunciar les seves intencions.

Costa ha recordat al president de la Cambra que "ni el Parlament ni la Mesa poden presentar recursos a Estrasburg. S'han de fer a títol individual". En aquest sentit li ha retret que "no vàrem dir que demanaríem mesures cautelars per un procediment específic, que és molt difícil, que no té cap garantia d'èxit. Els advocats estan treballant perquè no volem fer el ridícul ni volem fer propostes que no estiguin ben treballades".

Preguntat per si Torrent "fa el ridícul", Costa ha replicat que "no em consta que hagi fet res. Només ha fet un anunci de moment i, per tant, vull pensar que tot es farà bé". "Si fa el pas farà el ridícul?", ha insistit el presentador del programa. "Jo vull que es faci tot bé i que no es faci el ridícul", ha sentenciat el vicepresident del Parlament.

“Hem de ser rigorosos i discrets a l'hora de fer les estratègies, i no fer cops d'efecte mediàtics que puguin interferir en aquestes decisions”, ha demanat, a més de remarcar que "la qüestió d'Estrasburg no estava a l'ordre del dia de la reunió de la Mesa del Parlament. No es va dir que es demanarien unes mesures cautelars”

“Jo crec que Roger Torrent no va per lliure. Deu consultar els seus assessors i el seu partit”, ha constatat, a més d'explicar que "no vaig tenir cap conversa cara a cara amb el president Torrent. Sergi Sabrià té la necessitat d'explicar coses a la premsa i fer un relat públic. No vam parlar en cap moment de demanar mesures cautelars ni fer un comunicat de premsa". "Si anaven a fer aquesta actuació jo l'hagués traslladat al president Puigdemont", ha sentenciat.

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Happy, Bcn, 14/02/2018 - 19:03

Pero no tenien tanta rao i tal....

#7 Tom, Tabarnia oficial, 14/02/2018 - 13:33

"Debemos ser rigurosos y discretos a la hora de hacer las estrategias": siguen con la astucia y el engaño en la cabeza y creen que van a salirse con suya...Mientras tanto, inversiones paradas, turismo desplomado y mal rollo...les importa 3 pepinos Catalunya..la quemarían por seguir chupando de la mamella nazionata. Hasta cuándo?

#6 M, Sabadell, 14/02/2018 - 12:26

El problema no es que hagan el ridículo, se les puede perdonar de vez en cuando, el verdadero problema es que son ridículos, solo hace falta ver a una persona, en apariencia normal, con su traje, su corbata y adornada con un lacito en la solapa.
Por eso no es de extrañar que diga lo que dice, ridículo ir a Estrasburgo, pero ir a Bruselas peor.

#5 Jordi, Vic, 14/02/2018 - 11:41

Els catalans fa molts anys que fem el ridícul tot i que últimament ens superem a nosaltres mateixos. Quan viatjo a l'estranger evito al màxim dir que sóc català per raons òbvies. Espero que deixem enrera aviat aquesta etapa tan fosca.

#4 Fernando, Barcelona, 14/02/2018 - 11:21

El ridicul es l'unica moneda que tenen aquesta gent, uns irresponsables i ineptes, que amb arguments de fantasia han enganyat a centenars de milers de persones. S'han carregat el prestigi i el respecte que sempre ha tingut Catalunya i només ha prevalgut la bajanada permanent. Han de tastar la medicina de presó per fer-los entrar en el mon real.